Ce fel de lampa sudura cu gaz prefera un instalator profesionist?

3 Shares
0
0
3

Ce fel de lampa sudura cu gaz prefera un instalator profesionist?Trusa unui instalator profesionist este destul de mare si cuprinzatoare, astfel incat, in timpul unei lucrari, sa nu stea sa se intrebe de unde face rost de o lampa sudura cu gaz, de unde cumpara o cheie fixa sau cine are sa ii imprumute niste reductii din PPR.

Ce fel de lampa sudura cu gaz e folosita de un instalator profesionist?

Orice instalator profesionist foloseste o lampa sudura cu gaz profesionala. Intotdeauna echipamentele profesionale sunt mai durabile, mai usor de folosit si cu performante mai bune in functionare. Caracteristicile acestor lampi de sudura pentru cupru sunt, in principal, greutatea scazuta, manerul antialunecare, flacara usor reglabila si aprinderea inastantanee. Orice instalator profesionist are grija ca toate aceste aspecte sa fie regasite la lampa sa de sudura.

Ce atribute are o lampa sudura cu gaz?

In primul rand, ca orice produs care trebuie sa fie durabil (nu cumperi in fiecare luna cate o lampa sudura cu gaz), trebuie sa fie un produs profesional, fabricat de un producator de renume. Ca in majoritatea domeniilor, si in cel al echipamentelor de lucru, firme care nu aveau legatura cu aceasta au ajuns sa produca sub un brand recunoscut pentru altceva, si echipamente de lucru. De aceea, pentru a beneficia de experienta si cercetarile unei companii producatoare, este bine sa “pastram traditia” de a lua echipamente de la firme recunoscute pentru ele.

O lampa sudura gaz trebuie sa aiba inevitabil aprindere piezo (la o simpla apasare pe buton, flacara sa se aprinda).

Sa permita ardere pana la temperaturi de 1800-1900 grade Celsius sau mai mari, astfel incat, daca este nevoie de sudat tevi din cupru spre exemplu, acest lucru sa se poata face usor si in conditii optime. Exista pe piata unele lampi sudura cu gaz care au aspect profesional, multiple calitati de greutate si aderenta dar, de fapt, ating temperaturi ale flacarii de maxim 1300 grade Celsius. Acestea nu sunt tocmai cele mai potrivite in orice imprejurare si e posibil sa fie nevoie de achizitia uneia mai bune.

Un alt atribut este ”antifalre system”, adica posibilitatea lampii de sudura cu gaz de a fi folosite in orice pozitie. Ea va putea sa sudeze in orice coltisor fara sa aiba flacara micsorata sau intrerupta. Este un aspect foarte important, mai ales ca sudura unei instalatii cu tevi din cupru, sa spunem, se va face la colturi jos langa pardoseala unde este evident ca lampa sudura gaz trebuie tinuta intr-o parte, nu verticala.

Multi instalatori profesionisti folosesc lampile de sudura cu gaz de la Kemper pentru ca ele au toate atributele de mai sus, inclusiv un sistem patentat de schimbat butelia foarte usor. O astfel de lampa se poate lua de la magazinele pentru profesionisti, precum shop-einstal.ro. Magazinele de unde aleg instalatorii sa cumpere si-au facut un stoc de marfa corespunzator si pot sa ofere produsele in orice moment si, dincolo de asta, stiu cel mai bine ce este cel mai bun, ce produs este cu adevarat competitiv pentru ca primesc feedback direct de la profesionisti.

3 Shares
You May Also Like