Eva Energy oferă răspunsuri concrete cu privire la serviciile de gaze pe care le furnizează

0 Shares
0
0
0

În condițiile în care parcă sunt tot mai mari costurile pentru gaze naturale, sunt și furnizori care vin în întâmpinarea utilizatorilor cu explicații concrete ce vizează serviciile pe care le oferă. Eva Energy este un nume de referința de piață, un furnizor spre ale cărui servicii își îndreaptă tot mai mulți atenția în mod justificabil. De ce aleg aceștia să schimbe furnizorul și optează pentru cel menționat?

Când costurile pentru gaz cresc simțitor, dorința nu e decât de a stopa acest fenomen. Informarea reprezintă o nevoie și totodată o rezolvare pentru că astfel sunt identificate servicii mai rentabile. Și pentru că procesul pe care îl presupune înlocuirea furnizorului este atât de simplu, de ce să nu se procedeze în continuare pentru a beneficia pe viitor de gaze naturale la prețuri corecte?

Eva Energy reprezintă o opțiune preferată de un număr tot mai mare de consumatori casnici și industriali, atât pentru pachetele convenabile pe care le oferă, dar mai ales pentru modul în care realizează comunicarea cu clienții. Faptul că pune la dispoziția acestora răspunsuri prompte la întrebările pe care le au constituie un motiv întemeiat de a lua o decizie în privința actualului furnizor.

Cum se poate realiza plata facturilor?

În condițiile în care trăim în era vitezei și a schimbărilor permanente, nevoia de a ne adapta cât mai repede la ritmul în care lucrurile evoluează se face mereu resimțită.

Din dorința de a ușura misiunea utilizatorilor, www.Eva-Energy.ro ne pune la dispoziție modalități variate de plată: ordin de plată, transfer bancar sau direct de debit în cont, prin echipamente care acceptă numerar – sucursale BCR, prin platforme de Internet, Mobile și Phone Banking, prin rețele de terminale Payzone, PayPoint, Zebra Pay, etc., dar și la ghișeele Poștei Române sau la factorul postal. Fiecare se poate orienta astfel după metoda de plată care îi este cea mai accesibilă.

Ce dictează costurile finale ale consumului de gaze?

După cum se specifică și în contractul încheiat între părți, prețul final rezultă din cel pentru furnizarea gazelor naturale și din tarifele specifice care se aplică (aici intră cel pentru transport, înmagazinare, distribuție, dar și capacitatea rezervată).

Ce informații trebuie să afle consumatorul din factura la gaze?

Aici trebuie incluse, pe lângă detaliile despre identificarea clientului, și cele despre locul de consum, perioada în care a fost realizat consumul, cantitatea de gaz, valoarea index, precum și pretul detaliat pe component. Desigur, neapărat utilizatorul trebuie să aibă la îndemână, respectiv în partea de jos a facturii date pentru contactarea deranjamentelor, cele ale furnizorului, precum și modalitățile de plată disponibile.

Ce costuri presupune schimbarea furnizorului de gaze?

De multe ori se întâmplă ca, deși utilizatorii sunt nemulțumiți de serviciile pe care le oferă furnizorul cu care colaborează, aceștia să nu ia nici un fel de măsuri. Motivul îl reprezintă faptul că respectivii furnizori, titulari de licențe în acest sens, fac mențiuni în contracte ce vizează prevederi de natură concurențială, ceea ce constituie o încălcare a drepturilor cetățenilor.

Așadar, Eva Energy ține să aducă la cunoștința utilizatorilor de gaze naturale faptul că nu este permis să le fie interzisă posibilitatea de a schimba furnizorul. La fel este valabil și în cazul stipulării și perceperii de taxe diverse, de penalități din acest motiv sau în ceea ce privește solicitarea de daune.

În ce moduri poate fi determinat consumul de gaze naturale?

În fiecare lună, acesta este determinat prin citirea echipamentului de măsurare, respectiv prin autocitire, într-un mod direct index.

La ce se referă eficiența energetică?

Potrivit prevederilor legii nr. 121/2014, eficiența energetică face referire la raportul stabilit între o serie de elemente: valoarea rezultatului performant obținut, aferența bunurilor, a serviciilor și a energiei rezultate, și între valoarea energiei ce se folosește în acest scop.

Care sunt condițiile care permit clientului deconectarea unui client final?

În această privință sunt mai multe mențiuni de făcut. Contractul încheiat între părți cu privire la furnizarea de gaze naturale include mai multe condiții și clauze. Nerespectarea celor dintâi are sancțiuni și penalități dinainte stabilite, care dau furnizorului dreptul în final de a deconecta un utilizator. Care sunt aceste aspecte de interes pot vedea cei interesați pe www.eva-energy.ro, respectiv în secțiunea dedicată întrebărilor cele mai frecvente.

De asemenea, găsesc utilizatorii și alte răspunsuri cu privire la întrebările pe care probabil le au vizavi de furnizorul de gaze naturale potrivit, respectiv de serviciile privitoare la acesta. Pe eva-energy.ro sunt disponibile informații complete în acest sens.

0 Shares
You May Also Like