Ce genti prefera barbatii?

0 Shares
0
0
0

Ce genti prefera barbatii?Se spune ca geanta este accesoriul preferat al femeilor, insa in viata de zi cu zi barbatii pot sa fie pusi in fel si fel de situatii, astfel incat acestia sa aiba nevoie de o geanta.

De exemplu, barbatii care lucreaza la birou si care trebuie sa isi duca dimineata actele de acasa si pana la birou, au nevoie mai mult ca sigur de o servieta barbati.

Ei bine, exista si alte tipuri de genti pentru barbati pe care acestia le indragesc foarte mult, si pe care le folosesc in viata de zi cu zi, iar in continuare vom discuta putin despre ce genti prefera barbatii.

Borseta este fara doar si poate un model de geanta barbateasca pe care barbatii o adora dat fiind faptul ca in ea pot fi transportate obiecte importante precum cheile, portofelul sau telefonul mobil.

Rucsacul este un alt tip de geanta pe care barbatii il indragesc foarte mult. De ce? Pentru ca un rucsac stim cu totii cat este de incapator, asa ca barbatii care trebuie sa plece intr-o calatorie, sau cei care merg la sala de sport, ori altundeva, aleg sa isi transporte lucrurile personale intr-un rucsac.

Chiar si cei care merg la sala de sport pot sa foloseasca rucsacul pentru a-si transporta in el echipamentul de schimb, suplimentele si sticla cu apa.

Geanta de umar tip Polo este o alta geanta barbateasca pe care domnii o adora. Aceasta se aseamana foarte mult cu o borseta, insa este confectionate din materiale de calitate superioara borsetei, si are si un design mult mai elegant decat o borseta.

O asemenea geanta masculina este ideala pentru barbatii care aleg sa poarte o tinuta smart – casual. In interiorul unei genti polo se pot purta cheile de la casa sau cheile masinii, un pachet de tigari, un pachet de gume, telefonul sau alte produse de mici dimensiuni.

Barbatii care se afla in cautarea unei genti, isi pot indrepta acum atentia si spre o geanta de umar pentru barbati. Aceasta este foarte populara in randul barbatilor, motiv pentru care studentii, profesorii, dar si oamenii de varsta a treia aleg sa poarte o asemenea geanta.

O geanta de umar este prevazuta cu o curea de umar si poate sa fie purtata dupa gat sau peste umar. Ei bine, o asemenea geanta barbateasca trebuie sa fie incapatoare, si inteligent compartimentata.

Barbatii care se afla in cautarea unei genti, isi mai pot indrepta acum atentia spre o servieta business din piele, stil corporate. Deasemenea, domnii mai pot opta pentru o servieta  pentru laptop in care sa poarte alte produse.

Asadar, chiar daca foarte multe persoane considera gentile ca fiind un accesoriu pentru femei, cu siguranta gentile sunt accesoriul ideal si pentru barbatii. Acestia pot purta geanta pentru a-si transporta echipamentul la sala, sau atunci cand merg la cumparaturi, ori in diferite alte situatii.

Pana la urma insa, nu conteaza foarte mult modelul pe care barbatii si-l aleg, ci conteaza ca aceasta sa fie cat mai practica si nu in ultimul rand, cat mai incapatoare.

0 Shares
You May Also Like