Ce piscina poti avea acasa?

0 Shares
0
0
0

In conditiile in care locuiesti la casa, si ai o curte spatioasa, ai putea sa te gandesti la construirea unei piscine, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

O piscina in curte iti permite sa te racoresti atunci cand te intorci acasa de la servici. Cu siguranta nimic nu este mai placut si mai relaxant decat sa stai alaturi de cei dragi la piscina.

Sa ai o piscina in curte este deasemenea avantajos pentru ca nu mai trebuie sa mergi zi de zi la strand pentru a sta la piscina, din moment ce ai deja piscina in curte.

Cu siguranta daca stai sa notezi pe o foaie de hartie, poti sa gasesti o multime de motive pentru care este indicat sa optezi pentru o piscina in curtea casei tale, construita de catre o firma care executa lucrari de constructii piscine.

Ei bine, pentru curtea casei tale o solutie ideala poate fi reprezentata de construirea unei piscine ingropata in pereti din otel. Expertii care lucreaza in acest domeniu de activitate se vor ocupa de montarea peretilor din otel galvanizat, care se ancoreaza si se prind unii de altii. Acesti pereti din otel galvanizat vor sustine peretii de pamant dupa lucrarile de excavare si nivelare.

Totodata trebuie specificat si faptul ca de realizarea instalatiilor aferente piscinei, iar aici discutam despre lumina, despre filtrare, despre alimentare, despre incalire, vor fi montate de catre specialistii care construiesc piscina.

In cadrul construirii unei asemenea piscine, urmeaza apoi turnarea radierului pe fundul bazinului. Radierul are rolul de a sustine folia si peretii laterali. Dupa aceea urmeaza etapa de montare a treptelor.

Ultima faza a constructiei este reprezentata de aplicarea foliei impermeabile pe peretii piscinei dar si pe fundul bazinului. Este important de mentionat faptul ca rolul pe care il are aceasta folie este acela de a mentine apa in piscina.

Aceasta este cu siguranta o varianta foarte buna pentru tine daca iti doresti sa ai o piscina in curte. Poti insa sa iti indrepti atentia si spre o piscina ingropata din poliester sau din fibre de sticla.

Poti sa te gandesti chiar sa iti indrepti atentia si spre o firma care presteaza servicii si lucrari de constructii piscine ingropate cu peretii din polistiren.

Deasemenea, nici ideea de a opta pentru constructia unei piscine ingropate care sa aiba peretii din beton turnat nu ar fi una tocmai rea. Plus de asta, aceasta varianta pare sa fie si mai simpla, dar si mai putin costisitoare decat celelalte variante.

Asadar, atunci cand iti doresti o piscina acasa, in curte, poti opta pentru unul din cele cateva tipuri de piscine despre care am discutat in acest articol.

In functie de dimensiunile pe care le va avea piscina, in functie de firma cu care vei colabora, dar si in functie de alte aspecte, costurile pentru realizarea piscinei vor fi mai mici sau mai mari.

Tot ce conteaza insa, este faptul ca atunci cand ai piscina in curte, nu mai ai nevoie sa mergi la strand, ci poti sa ai parte de intimitate si piscina in acelasi timp.

0 Shares
You May Also Like