Ce servicii de resursa umana iti poate pune la dispozitie o firma de contabilitate – afla despre Contabuc

0 Shares
0
0
0

O firma de contabilitate iti pune la dispozitie, de obicei, servicii variate. Acestea pot fi si subcategorii din ramura contabilitatii. In functie de ceea ce alegi, de interesele tale, ai avantaje multiple, mai intai de toate pentru ca aceeasi echipa iti este de ajutor cu tot ce tine de buna functionare a firmei, din punct de vedere contabil.

Daca te vei orienta spre o colaborare cu Contabuc, firma de contabilitate Bucuresti, poti avea parte si de servicii fiscale si de resursa umana. Un aspect destul de important pentru orice firma este sa aiba un specialist si in acest domeniu. Iata de ce!

Plati catre angajati, corecte si la timp!

Se spune despre afectiuni ca este mai bine sa le eviti, sa le previi, decat sa le tratezi. Exact asta se poate spune si despre situatia cu resursa umana. Mai bine previi litigii cu angajatii si pastrezi si o buna reputatie, decat sa intampini procese cu acestia. Asadar totul porneste de la preventie. Opteaza pentru o firma de contabilitate cu care sa colaborezi si astfel sa ai parte de specialisti care iti intocmesc contractele corect, te ajuta cu platile si nu numai.

De la Contabuc poti solicita servicii precum:

  • Calcularea de retributii lunare si realizarea pontajelor si fluturaselor de salarii.
  • Culcarea platilor.
  • Realizarea declaratiilor lunare sau anuale.
  • Actele aditionate realizate pentru angajati.
  • Realizarea regulamentelor de ordine interioara.
  • Asistenta in orice caz de conflict de munca.

Situatia cu resursa umana nu trebuie subestimata. Daca ne gandim bine, resursa umana mentine buna functionare a oricarui domeniu. Se spune ca un angajator trebuie sa aiba grija de angajatii sai pentru ca acestia sa aiba, la randul lor, grija de clienti. Este un circuit cu implicatii in lant. Asadar, tot ce tine de partea legala de colaborare intre angajat si angajator ar fi bine sa existe inscris in contract si acte aditionale. Firma de contabilitate se va putea ocupa integral de aceste aspecte.

Serviciile complete de resursa umana te vor pune la loc sigur sa eviti conflictele, eventuale pretentii nefondate si reclamatii inaintate catre organele competente. Cand esti corect, primesti acelasi lucru de la cei cu care lucrezi.

Desigur, avantajele sunt cu mult mai multe de atat. Contabuc ofera asistenta, lucreaza cu transparenta si raspunde imediat solicitarilor ce vin din partea clientilor. Regasesti tot aici si alte servicii de contabilitate incat poti alege o astfel de colaborare pentru tot ce tine de firma ta.

Contact:

0 725 150 284

0767 684

office@contabuc.ro

0 Shares
You May Also Like