Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa inchiriezi o masina?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa inchiriezi o masina?In cazul in care trebuie sa calatoresti de la Cluj Napoca la Bucuresti, sau din orice alt oras al tarii unde exista aeroport, ori in cazul in care trebuie sa calatoresti din strainatate spre Bucuresti, cu siguranta ajungi foarte rapid la destinatie, mult mai rapid decat cu masina sau cu trenul.

Un lucru insa este sigur, si anume faptul ca in momentul in care avionul aterizeaza pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, tu trebuie sa stii deja cum ajungi la destinatie in capitala.

Poti in acest caz sa optezi pentru serviciile unei firme de inchirieri auto Otopeni, iar astfel din momentul in care vei iesi de la aeroport, vei putea sa inchiriezi o masina, de care te vei folosi atata timp cat vei sta in capitala.

Apoi, in momentul in care vei calatori inapoi spre casa, vei returna masina firmei de inchiriei auto de care masina apartine. Totul este cat se poate de simplu, iar o masina inchiriata iti poate fi de mare ajutor.

Pentru a inchiria insa o masina, trebuie sa ai asupra ta cartea de identitate, si trebuie sa stii ca in cele mai multe cazuri, firmele solicita sa li se plateasca suma in avans pentru toate zilele in care masina va fi inchiriata.

Exista insa si firme care in cazul in care returnezi masina cu o zi sau doua mai repede decat era cazul, iti returneaza banii pentru zilele in care nu te mai folosesti de masina. Cu siguranta acestea sunt firmele serioase de inchirieri auto.

Trebuie deasemenea precizat faptul ca exista firme de inchirieri auto care solicita o suma de bani drept garantie pentru masina pe care o inchiriaza, aceasta suma de bani fiind in plus, pe langa banii achitati pentru fiecare zi in care masina este inchiriata.

Cat despre aceasta suma de bani pe care firmele o solicita drept garantie, trebuie precizat ca aceasta se va returna inapoi, in momentul returnarii masinii. Deci, din acest punct de vedere nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca daca vei lasa masina in starea in care ai primit-o, vei primi garantia inapoi.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il cunosti, este acela ca firmele de inchirieri auto, le predau clientilor de regula masinile curate atat la interior cat si la exterior, si cu plinul facut. In ceea ce ii priveste pe clienti, acestia trebuie ca la finalul perioadei de inchiriere, sa predea masina exact in aceleasi conditii in care au preluat-o, si anume cu plinul de carburant facut, si curata atat la interior cat si la exterior.

Referitor la masinile de inchiriat, acestea sunt diferite de la o firma la alta, astfel ca anumite firme inchiriaza masini pentru oamenii simpli, masini precum Ford Focus, Dacia Logan, Renault Clio, Opel Astra, Volkswagen Golf, etc.

Exista desemenea si firme care inchiriaza masin mai scumpe, precum modele de la Audi, Mercedes Benz, Bmw, Porche, insa aceste masini costa mult mai multi bani pentru fiecare zi inchiriata, iar garantia ceruta va fi mai mare.

Asadar, acestea sunt detaliile pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa inchiriezi o masina.

0 Shares
You May Also Like