Cel mai bun tarc pentru animale de companie pliabil 

0 Shares
0
0
0

Țarc pentru animale de companie pliabilUn țarc pentru animale de companie pliabil este o opțiune excelentă pentru cei care apreciază caracterul practic și au grijă de animalul lor de companie.

Ușa de siguranță cu încuietoare dublă, asigură că animalul tău se simte în siguranță. Stratul de acoperire a elementelor din metal, oferă o protecție de lungă durată.

De asemenea, țarcul poate fi folosit pentru diferite animale. Este ușor de transportat și se pliază pentru depozitare ușoară. Ușor de asamblat, nu sunt necesare unelte sau piese suplimentare.

Kitul include armături de colț care adaugă greutate și susțin configurația țarcului. Acesta pot fi utilizat pentru a proteja pardoseala și elementele de fixare găsite pe ușa funcțională a cadrului de siguranță.

De ce ai nevoie de un țarc pliabil pentru animalul de companie?

Dacă ai un cățeluș, știi că el aleargă mereu și mușcă ceva. În același timp, pentru a menține câinele în siguranță, trebuie să îi limitezi domeniul de activitate al acestuia. Terenul de joacă pliabil din metal te poate ajuta.

Este rezistent la apă, astfel încât să îl poți folosi atât în ​​interior, cât și la exterior. Îl poți folosi chiar și atunci când călătorești.

Unul dintre cele mai responsabile lucruri pe care le poți face pentru animalul tău de companie, este să îi cumperi un țarc în care să alerge și să se joace după pofta inimii sale, dar în același timp să îi ofere și protecție.

Fiecare animal de companie este unic

Mărimea spațiului contează, la fel ca și resursele pe care le ai pentru a avea grijă de animalul tău de companie. Gândește-te cât timp și energie trebuie să consumi pentru a alerga după animal sau de a fi nevoit să-l ții în lesă.

Cu țarcul pentru animale, îi oferi de fapt libertate deplină și îl ferești de obiectele dăunătoare și fragile din zona de joacă a sa.

O parte din responsabilitatea ta, este de a proteja animalul de pericol, care include obiecte ascuțite, corzi expuse, plante toxice și orice altceva ce poate fi înghițit. Animalele de companie sunt foarte curioase, așa că au nevoie de un țarc pliabil în care să alerge.

Instalează țarcul în grădină sau pe terasă pentru a-ți ține animalul de casă în siguranță. Țarcul oferă restricții pentru câini, pisici, iepuri, rozătoare.

Astfel animalul nu poate fugi în locuri în care greu să îl mai poți găsi. Dacă nu ai o curte împrejmuită, ești nevoit să folosești o lesă pentru a-i lăsa totuși puțină libertate animalului și asta dacă este un câine sau o pisică.

Dar dacă ai un iepure sau o rozătoare, atunci un țarc este un rai pentru micul animăluț.

Cele 8 elemente pot fi amplasate toate sau le poți configura în funcție de dimensiunea animalului. Țarcul este robust și foarte stabil, fiind compus din tuburi de fier acoperite cu pulbere.

De asemenea, este prevăzut cu protecție pentru podea, iar pentru ancorare, este prevăzut cu biele pentru a fi instalat pe pământ în grădină. Astfel, țarcul pentru animale de companie oferă stabilitate suplimentară.

Colțurile țarcului sunt rotunjite pentru ca animalul să fie în siguranță, fără a se răni.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.