Cele mai bune carcase pentru iPhone 6

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune carcase pentru iPhone 6Sintagma „accesorii gsm” si-a schimbat demult semnificatia. Accesoriile gsm nu mai sunt considerate accesorii decat cu numele si asta pentru ca acestea au capatat o importanta din ce in ce mai mare in special atunci cand vine vorba de telefoanele de ultima generatie cum sunt iPhone 6 si iPhone 6 Plus, devenind astfel aproape indispensabile.

Din acest motiv, vom face in continuare o prezentare cat de cat exhaustiva a doua dintre cele mai bune carcase pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

1. Carcasa Apple din piele
Una dintre primele optiuni de care dati atunci cand luati in considerare cumpararea unei carcase pentru iPhone este cea realizata de chiar producatorul telefonului. Apple ofera doua tipuri de carcase pentru iPhone 6: una din silicon si alta din piele. Vom arunca o privire asupra celei din piele.

Design

Apple a abordat un design minimalist, non-invaziv folosind o carcasa din piele moale, care nu ia deloc din forma premium a telefonului. Carcasa este durabila, asigura o pridere ferma si ceea ce este si mai interesant este ca nu adauga aproape nimic in ceea ce priveste grosimea (5.91 x 2.76 x 0.59 inci) sau greutatea (49.89 grame). Un alt factor il reprezinta faptul ca o astfel de carcasa este usor de fixat si foarte usor de scos. Aceasta se infasoara pe intreg spatele si pe cele trei fete (toate colturile sunt acoperite).

Protectie

Carcasa Apple din piele ofera protectie impotriva utilizarii de zi cu zi, cazaturilor de impact mediu (de la o inaltime de aproximativ 1.8 m) sau zgarieturi. Daca este nevoie de o mai buna protectie pentru medii mai dure, va recomandam o carcasa mai dura (Otterbox si LifeProof sunt alternative bune). In interiorul carcasei exista o microfibra care protejeaza iPhone-ul de zgarieturi atunci cand il scoateti sau cand il puneti in buzunar. De asemenea, aceasta carcasa este suficient de groasa pentru a proteja lentilele camerei si ecranul.

2. Otterbox Symmetry Series
Otterbox ofera trei tipuri de carcase: Defender, Commuter si Symmetry, insa noi ne vom concentra pe prezentarea celei mai subtiri dintre cele trei, adica pe Otterbox Symmetry.

Design

Carcasa este bine conceputa, mentine forma iPhone-ului cat de mult posibil, in ciuda faptului ca este un pic voluminoasa. Materialul este dublu tonifiat, cu cauciuc sintetic moale pe partea interioara si policarbonat pe partea exterioara.

Chiar daca logo-ul Apple este acoperit, partea din spate este destul de eleganta si ofera o senzatie fina la atingere. Dar, asa cum am spus inainte, carcasa este mai consistenta si mai grea decat alte carcase subtiri, masurand 7.6 x 1.63 x 6.0 inci si cantarind 189 de grame. Carcasa este realizata dintr-o singura piesa, asa ca instalarea si demontarea acesteia se face destul de usor.

Protectie

In ceea ce priveste protectia, Otterbox Symmetry ofera protectie impotriva cazaturilor si zgarieturilor, inaltimea maxima de cadere fiind de 1.8 m. De asemenea, marginea carcasei este usor ridicata in jurul ecranului, astfel incat atunci cand scapati telefonul cu fata in jos, acesta va fi protejat.

0 Shares
You May Also Like