Cele mai bune locuri de parcare din Otopeni

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune locuri de parcare din OtopeniAeroportul International Henri Coanda este fara doar si poate cel mai mare si totodata cel mai important aeroport din Romania, el fiind si unul dintre cele doua mari si importante aeroporturi ale capitalei.

Aeroportul este situati in Orasul Otopeni, foarte aproape de capitala Romaniei, Bucuresti, iar cele mai importante curse aeriene pentru cei care isi doresc sa paraseasca Romania, zburand cu avionul, pornesc de pe acest aeroport.

Referitor la cei care aleg sa paraseasca tara cu avionul, si o fac zburand cu un avion, direct de pe acest aeroport, ei au posibilitatea de a-si lasa masina in parcare aeroport, insa pentru asta va trebui platita o taxa de parcare, in functie de timpul petrecut de masina pe locul respectiv de parcare.

Parcarea aeroportului este una mare, este o parcare sigura datorita faptului ca este pazita non stop, ba chiar mai mult, este o parcare monitorizata video.

Exista insa si persoane care intentioneaza sa plece din tara cu avionul, de pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, insa care nu mai gasesc un loc de parcare in parcarea aeroportului.

Aceasta insa nu ar trebui sa fie neaparat o problema, datorita faptului ca in apropierea aeroportului se gasesc o multime de parcari private, precum Airport Parking de exemplu.

Ei bine, referitor la persoanele care intentioneaza sa isi lase masina intr-o astfel de parcare, trebuie mentionat faptul ca vor avea de platit o taxa de parcare, la fel ca si atunci cand si-ar lasa masina in parcarea aeroportului.

Referitor la taxa de parcare pe care clientii parcarii trebuie sa o plateasca, aceasta este diferita, in functie de perioada de timp in care masina va fi parcata.

Este foarte important de mentionat faptul ca o asemenea parcare este deschisa 24 de ore din 24, si 7 zile din  7, asa ca toti cei care isi doresc, in cazul in care exista locuri libere, pot sa isi lase masina in parcare oricand isi doresc, si isi pot lua masina din parcare, la fel, oricand isi doresc.

Taxa pentru parcare poate sa fie platita pentru o singura zi, pentru doua zile, sau pentru mai multe zile, in functie de necesitatile fiecaruia.

Un amanunt foarte interesant, si totodata foarte important, este acela ca masinile care sunt parcate intr-o asemenea parcare sunt pazite foarte bine, datorita faptului ca proprietarul parcarii a semnat un contract de colabrarea cu o firma de paza, care are obligatia de a pazi foarte bine parcarea.

Asadar, toti cei care intentioneaza sa isi lase masina intr-o astfel de parcare, pentru o perioada de timp, pot sa fie linistiti, pentru ca si daca au bunuri personale in autoturism, acestea vor fi in siguranta.

Si pentru ca parcarea sa fie mai sigura, aceasta este monitorizata video, asa ca accesul hotilor este imposibil, iar masinile sunt parcate in cele mai sigure conditii.

Asadar, toti cei care isi doresc sa isi lase masina in parcarea aeroportului Otopeni, insa nu gasesc un loc liber de parcare, pot sa gaseasca o parcare privata foarte aproape de aeroport, unde sa isi lase masina.

 

0 Shares
You May Also Like