Ce trebuie sa stii despre iluminatul industrial cu LED?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stii despre iluminatul industrial cu LED?Iluminatul spatiilor mari destinate procesului de productie, iluminatul showroom-urilor, al parcarilor, al fermelor, al spatiilor comerciale si al altor spatii foarte mari, presupune o multime de cerinte speciale.

In aceste conditii, fiecare antreprenor, proprietar de ferma, proprietar de spatiu comercial sau de hala, va trebui sa caute cele mai eficiente solutii pentru iluminat, iar cele mai eficiente solutii de iluminat pot si achizitionate direct de pe V-tac-led.ro, aici gasindu-se o multime de modele de corpuri de iluminat pe baza de led.

De ce neaparat corpuri de iluminat pe baza de led? In primul rand datorita faptului ca toate corpurile de iluminat care sunt special construite pe baza tehologiei led, au o durata de viata mult mai mare decat celelalte corpuri de iluminat care au fost construite in baza altei tehnologii.

Mai mult decat atat, corpurile de iluminat bazate pe tehnologia led sunt mult mai economice decat celelalte corpuri de iluminat care sunt bazate pe o alta tehnologie, asa ca persoanele responsabile pentru iluminarea acestor spatii foarte mari ar trebui sa se gandeasca foarte mult si la acest aspect.

Inca un motiv foarte intemeiat pentru care responsabilii cu iluminatul al acestor spatii foarte mari, ar trebui sa isi indrepte atentia spre corpurile de iluminat bazate pe tehnologia led, ar fi acela ca respectivele corpuri de iluminat sunt foarte speciale, si nu emana nici un gel de gaz sau de substanta chimica poluanta, asa ca aceste corpuri de iluminat nu polueaza in nici un fel natura, si nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator.

Plus de asta, spre deosebire de toate celelalte sisteme de iluminat create dupa alte tehnologii, toate corpurile de iluminat care au fost construite in baza tehnologiei lei, functioneaza fara a se incalzi.

Singurul mare dezavantaj al acestor corpuri de iluminat este pretul, care este ceva mai mare decat al corpurilor realizate dupa alte tehnologii, insa facand un calcul, si vazand cat sunt de economice fata de celelalte corpuri, plus ca sunt si mult mai rezistente, atunci putem spune ca se merita achizitionarea corpurilor de iluminat pe baza de led.

Referitor la iluminatul industrial cu led, trebuie mentionat faptul ca acesta se realizeaza cu ajutorul lampilor led, care sunt de fapt niste proiectroare led care au insa un design mai diferit.

Proiectoarele led sunt renumite datorita faptului ca au un sistem de protectie la umiditate, si ca ilumineaza foarte bine atunci cand sunt montate pentru iluminatul suprafetelor mari, precum spatiile industriale, fabricile de productie, parcarile, etc.

Spre deosebire de celelalte corpuri de iluminat cu halogen de exemplu, corpurile de iluminat pe baza de led, dupa cum am mai spus, nu emit substante toxice, si nici nu ii pot afecta pe muncitorii care lucreaza intr-o hala industrial.

Privind becurile cu led care sunt folosite pentru iluminatul industrial, trebuie mentionat faptul ca acestea nu au un grad mare de protectie la umiditate, insa se monteaza corpuri de iluminat pentru exterior, care sa protejeze impotriva umiditatii.

Aceste becuri pentru iluminatul industrial au puterea cuprinsa intre 16 W si 50 W, si sunt prevazute cu un radiator de racire rapida.

0 Shares
You May Also Like