Coletele tale ajung in siguranta la destinatie cu Zoom Curier!

0 Shares
0
0
0

Zoom Curier este cel care iti duce coletul acolo unde ai nevoie in mai putin de o zi! In doar cateva ore pachetul tau se livreaza la destinatie cu ajutorul unui curier local. In plus, poti opta si pentru transportul international despre care vom discuta mai jos. Un lucru este cert: coletele tale ajung in siguranta la destinatie cu Zoom Curier!

Firma de curierat ofera clientilor mai multe optiuni dintre care pot alege. Atat persoanelor fizice, cat si celor juridice le pune la dispozitie posibilitatea de a opta pentru livrarea pachetelor intern, prin curier local in Bacau, ori pentru cele externe in Anglia.

Serviciul de curierat local are termen de livrare in maxim 2 ore de la plasarea comenzii. Poti trimite plicuri, cadouri, poti solicita un produs dintr-un magazin sau un buchet de flori iubitei. In toate cazurile Zoom Curier iti livreaza in termen de 2 ore coletul la destinatie.

Solutiile pe care aceasta firma ti le pune la dispozitie sunt fiabile, ieftine, simple si foarte convenabile. Pe langa faptul ca doar in cateva ore ajunge coletul, ai posibilitatea de a-l plati la destinatar sau la cel care trimite.

De asemenea, modalitatile de plata sunt multiple. Prin aplicatia mobila ai ocazia de a urmari coletul in timp real, pentru a sti cu exactitate unde se afla. In momentul in care se ridica vei primi si un termen estimativ in care va ajunge coletul la destinatie.

Afla toate detaliile despre serviciile oferite de Zoom Curier!

Din fericire ai la dispozitie numeroase informatii despre aceasta firma de curierat. Pe site-ul ZoomCurier.ro iti sunt afisate detalii legate de pretul pe care il platesti coletelor internationale, sfaturi depsre acest proces, detalii despre serviciul de mutari, cat si numerele de contact pentru Romania si cele pentru Anglia.

In cadrul call center-ului ai posibilitatea de a discuta cu specialistii despre ceea ce vrei sa trimiti, cand doresti sa o faci si de ce detalii sa tii cont. Totodata, pe site afli si care sunt valorile serviciilor acestei firme de curierat.

Fie ca esti persoana fizica sau juridica, vei avea parte de cel mai bun tratament si in acelasi timp de cel mai bun pret. Daca nu ai mai trimis pana acum un colet, personalul cu experienta iti va oferi cele mai utile sfaturi si te vor indruma catre un pachet ideal nevoilor tale.

Bucura-te de flexibilitate in legatura cu pachetele tale!

Prin intermediul Zoom Curier poti trimite orice colet, oricare ar fi dimensiunea acestuia. De asemenea, ai posibilitatea de a solicita si livrarea pachetelor fragile, specificand cu usurinta acest lucru.

Fie ca vorbim despre coletele interne sau cele externe, in ambele situatii vei intampina o echipa cu experienta. Curierii vor face tot posibilul ca pachetul sa ajunga in cea mai buna conditie la destinatie. Este foarte important si ca interiorul sa fie ambalat corect pentru a nu se deteriora. Pentru a afla aceasta informatie poti solicita ajutorul prin serviciul de Call Center.

0 Shares
You May Also Like