Service GSM pentru reparatiile complexe ale telefonului

0 Shares
0
0
0

O multime de smartphone-uri se defecteaza zilnic si trebuie aduse imediat in service pentru ca problema sa fie solutionata cât mai rapid. Daca vrei sa te bucuri de telefonul tau imediat, poti veni cu el la MobileFIX – un service gsm pregatit cu toate instrumentele necesare pentru reparatia telefonului tau! IPhone sau Samsung, ori iPad, in orice caz acesta va fi reparat in cel mai scurt timp.

Service-ul MobileFIX ofera servicii de calitate privind reparatia mai multor smartphone-uri. Echipa tehnica este in permanenta pregatita cu piesele necesare in vederea solutionarii rapide a problemei telefonului. In doar 30 de minute telefonul tau poate fi reparat! Service-ul activeaza in mai multe orase din tara, insa daca nu poti ajunge la el ai ocazia de a trimite telefonul prin curier.

Solicita serviciile MobileFIX si bucura-te de cea mai buna experienta! Pe site-ul lor poti vedea informatii referitoare la preturile reparatiilor pentru fiecare brand si model in parte. MobileFIX este un service iPhone si Samsung, oferind cea mai buna calitate a reparatiilor, indiferent de complexitatea lor. Aria de acoperire se extinde in Bucuresi, Cluj Napoca, Brasov si Constanta. Asadar, daca te afli intr-unul dintre aceste orase poti merge oricând cu telefonul.

Reparatii pentru cele mai noi modele ale gadgeturilor!

Pentru a afla preturile reparatiilor obisnuite ale telefonului tau, poti intra pe site si sa selectezi brandul. Poti alege intre Samsung si iPhone, cât si iPad. Pentru Samsung, reparatiile disponibile sunt inlocuirea bateriei, inlocuirea difuzorului, a sticlei, a mufei, inlocuirea sau schimbarea display-ului, ori reparatii la nivelul placii de baza. De asemenea, se pot solicita si reparatii pentru telefoanele care au cazut in apa si nu mai functioneaza.

La fel poti opta si in cazul serviciilor de reparatii pentru iPhone. La fiecare dintre aceste branduri sunt listate preturile pentru fiecare model in parte. In doar 30 de minute va fi solutionata problema daca mergi cu telefonul la unul dintre service-uri. Daca telefonul are alte probleme in afara celor listate pe site, ti se va oferi bineinteles un pret estmativ pentru reparatia acestuia.

In cazul in care nu poti ajunge la niciunul dintre service-urile din orasele de mai sus, ai posibilitatea de a trimite telefonul prin curier. Inainte de a-l trimite, este necesar sa iei legatura cu reprezentantii si acestia sa ofere un diagnostic temporar al telefonului, urmând ca la service sa se stabileasca exact.

Afla totul despre cum poti trimite telefonul la service prin curier!

Pe site-ul mobilefix.ro sunt detaliate toate informatiile de care ai nevoie. Vei afla tot ce trebuie sa stii despre cum se trimite telefonul, cum se procedeaza cu platirea costurilor reparatiilor si alte informatii utile. In plus, pe site afli si preturile standard privind anumite reparatii care se pot face chiar la telefonul tau.

Tot pe site ai si o sectiune de blog foarte utila. Aceasta ofera articole importante despre mituri si realitate privind noile gadgeturi, dar si cum trebuie sa le utilizezi pentru a te bucura de ele cât mai mult timp.

0 Shares
You May Also Like