Covorasele auto, accesorii ce nu au doar un rol estetic

0 Shares
0
0
0

Covorasele auto poarta un rol estetic si in acelasi timp unul practic. Desi multi dintre soferi ii minimalizeaza importanta trebuie spus ca este gresit.

O masina intretinuta corespunzator inseamna si sansa de a recupera o buna parte din banii investiti de ea. In orice caz, pana la acel moment este insasi mandria si placerea de a avea o masina care arata impecabil, atat in exterior, cat si in interior.

Cand vine vorba de covorase auto pare greu de crezut ca acestea au un rol atat de complex. Iata de ce ar trebui sa intereseze pe toata lumea alegerea unor covorase de calitate, din magazine de specialitate:

Au rol de protectie

In varianta celor originale, covorasele auto sunt realizate din materiale durabile si sunt special concepute pentru podeaua masinii. Corespund din punct de vedere al dimensiunilor si este de preferat sa fie intretinute si in caz de inlocuire sa se opteze pentru seturi originale, pentru un confort deplin.

Acestea indeplinesc in primul rand rolul de protectie fata de diversi factori si agenti, de la praf la alte substante. De fiecare data cand urci in masina ai incaltamintea uda, murdara, cu zapada, ceea ce poate afecta masina.

Ofera confort

Imaginea in sine este una schimbata ori in lipsa lor, aceste covorase dau impresia unei masini incomplete si neglijata. Mai ales cand vine vorba de covorasele din mocheta, eleganta acestora este in masura sa surprinda placut din punct de vedere vizual. Pentru un astfel de efect este indicat, de asemenea a se opta pentru seturi complete de covorase.

Covorasele din cauciuc, unele dintre cele mai rentabile

Cele din cauciuc dispun de striatii ce curata incaltamintea de mizerie si alte particule, mentinand la baza aceasta murdarie. Se intretin usor, se curata usor, astfel ca sunt printre cele mai preferate.

Exista si aici diverse criterii in ceea ce priveste calitatea. Spre exemplu, este de preferat ca materialul din care sunt realizate covorasele sa fie un cauciuc suficient de gros, totusi flexibil, rezistent, dar care sa nu degaje miros intepator, neplacut de cauciuc.

De asemenea, de la caz la caz si in functie de producator, unele seturi sunt realizate cu o compozitie care sa le ajute sa reziste nu doar in timp, ci si ca urmare a uzurii si expunerii la temperaturi diverse, fie foarte cald, fie cele joase de inghet. Cu alte cuvinte, spre a fi folosite in orice perioada din an, fara probleme si restrictii.

Optiuni de la Quartz Auto

Varianta de achizitie recomandata este un magazin de specialitate, care prezinta incredere. Este si cazul quartzauto.ro. Se vor gasi seturi a cate 4 covorase, pentru dotarea completa a unei masini.

Acestea sunt disponibile atat in magazinele fizice, cat si online. Sunt potrivite unor anumitor tipuri de masini, printre care gama lor include optiuni pentru Toyota Avensis, Golf IV, Tiguan sau Skoda.

Preturile sunt la un raport calitate-pret foarte bun, ceea ce nu poate decat sa insemne un tablou complet al cerintelor oricarui sofer.

0 Shares
You May Also Like