Cum sa iti cumperi cei mai buni ochelari

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de schi si snowboarding, ceata a fost intotdeauna un dusman. Tehnologia de ochelari de soare in ultimii ani a parcurs un drum lung si majoritatea ochelarilor mai noi, de inalta calitate, sunt destul de duri.

Producatorii de ochelari de schi si snowboard au dezvoltat un arsenal de munitie anti-ceata pentru a combate ceata pe munte. Cand vine vorba de ea, ochelarii sunt construiti cu tehnologie anti-ceata, dar exista si lucruri pe care le puteti face pentru a va mentine ochelarii clari. Va recomandam ochelari de ski Uvex.

Invelis anti-ceata – Ochelarii de protectie de cea mai buna calitate de pe piata sunt echipati cu un invelis anti-ceata pe partea interioara a scutului pentru ochelari. Un lucru important este cel mai bine sa evitati sa atingeti excesiv interiorul scutului pentru a pastra acoperirea anti-ceata.

Lentile ventilate – Unii ochelari de zapada au ventilatoare construite chiar in scut. Tehnologia Lens a devenit mai avansata de-a lungul anilor, permitand producatorilor de ochelari sa fie mai strategici in ceea ce priveste locul de amplasare a orificiilor si cat de multe orificii trebuie sa plaseze.

Lentile cu doua straturi – Cei mai multi ochelari de protectie medii si mari au tehnologia cu doua obiective. In principiu sunt doua scuturi formate impreuna, care ajuta la mentinerea caldurii de pe fata ta separata de aerul rece din exterior. Functioneaza similar cu o fereastra cu doua panouri in casa dvs., permitand circulatia aerului pentru a evita aburirea.

Ventilatoare – In ultimii ani, unele marci au incorporat ventilatoare in ochelarii de protectie impotriva zapezii pentru o protectie extrema impotriva aburirii. Smith Optics are un sistem uimitor de ventilator Turbo in unele dintre modelele lor de ochelari, cum ar fi Smith I / OX Elite Turbo.

Dispune de un mic ventilator care functioneaza cu baterii, construit chiar in rama care aspira umezeala direct din ochelari. Desi nu este necesar pentru toata lumea, aceasta optiune a devenit populara pentru skiori.

Din punct de vedere istoric, au existat doua tipuri principale de lentile de zapada; Cilindrice si sferice. Dar acum exista o lentila torica care combina esential cele doua forme. Iata o defalcare a diferentei dintre obiectivele cilindrice, sferice si torice.

Lentilele cilindrice se curbeaza de-a lungul ochelarilor de la stanga la dreapta, totusi ele sunt plane verticale intre frunte si nas.

Glare: datorita suprafetei plane, ele nu reflecta stralucirea soarelui, precum si lentilele sferice, deoarece exista o suprafata mai mare pentru a strapunge razele UV.

Ceata: suprafata plata a lentilelor cilindrice permite un volum mai mic intre fata si vremea rece exterioara. Aceasta scadere a volumului prezinta un risc mai ridicat de formare de ceata.

Vision: lentilele cilindrice au muchii plate care pot cauza o distorsionare a vederii la anumite unghiuri, devenind astfel o piedica pentru viziunea periferica.

Spre deosebire de lentilele cilindrice, lentilele sferice sunt rotunjite pe ambele axe orizontale si verticale, ceea ce le confera un aspect asemanator bulelor.

Glare: curba lentilei sferice ofera o mai buna protectie impotriva orbirii, deoarece are mai putine puncte de suprafata pentru ca razele UV sa patrunda.

0 Shares
You May Also Like