Realizarea unei case la cheie

0 Shares
0
0
0

In Romania ultimilor ani, datorita faptului ca in orasele importante preturile apartamentelor au izbucnit, tot mai multe persoane au inceput sa opteze pentru realizarea caselor. De fapt, o casa smart home concept este cu adevarat o locuinta mult mai benefica decat un apartament, dat fiind faptul ca nu este nevoie sa fii deranjat de muzica vecinilor sau sa platesti chirii exorbitante.

Mai mult decat atat, o casa este mult mai avantajoasa decat un apartament, deoarece in curtea acesteia se pot face destul de multe lucruri benefice. De exemplu, curtea casei poate reprezenta in principal un loc destul de bun pentru relaxare.

Si aici vorbim despre case la cheie cu proiecte case smarthomeconcept.ro, un termen folosit adesea in domeniul constructiilor si care nu este inteles de foarte mult lume. Iar pentru cei care nu inteleg acest termen, putem spune ca realizarea unei case la cheie reprezinta constructia definitiva a unei case, care este deja locuibila.

In termeni tehnici, o casa la cheie reprezinta o casa ce se bucura de finisaje exterioare si interioare, instalatii sanitare, instalatii termice si instalatii electrice. In cadrul finisajelor exterioare putem include lucrari precum invelirea acoperisului, punerea geamurilor, realizarea tencuielilor exterioare si izolatiile.

Invelirea acoperisului este facuta in ziua de azi, in special, din tigla, deoarece se stie ca acoperisurile realizate din tigla sunt mult mai rezistente in timp. Pentru punerea geamurilor, cei mai multi opteaza pentru termopan, deoarece acestea au o serie mare de avantaje si preturile lor au scazut semnificativ in ultimul timp. Gasesti aici proiecte case moderne pentru inspiratie sau cumparare.

Pentru izolatia exterioara, majoritatea persoanelor din ziua de azi aleg polistirenul, deoarece acesta este destul de ieftin si mai mult decat atat, usor de montat.

In cadrul finisajelor interioare intra tencuielile interioare, gresia, faianta, parchetul si usile de acces din interiorul casei. Gresia si faianta trebuiesc sa fie puse de specialisti in aceasta ramura a constructiilor, pentru ca durata lor de viata sa fie una mult mai mare odata cu trecerea timpului.

Mai mult decat atat este recomandat ca acestea sa fie de calitate. La fel putem spune si despre parchet, deoarece calitatea acestuia si felul in care este aplicat sunt tot ceea ce conteaza.

Instalatiile sanitare constau in dotarea casei cu chiuveta, cada sau cabina de dus, vas toaleta, robineti bucatarie si baie si racorduri. Racordurile in ceea ce privesc instalatiile sanitare trebuiesc sa fie realizate de catre persoane specializate in domeniul instalatiilor, pentru ca altfel ne putem confrunta cu unele probleme destul de serioase in timp.

Instalatiile termice constau in realizarea unei centrale termice, a aplicarii unor calorifere si de asemenea in realizarea racordurilor necesare. La fel si in ceea ce reprezinta instalatiile termice, este neaparat necesar sa fie angajati oameni care au experienta in acest domeniu si care lucreaza asa cum se cuvine.

In cadrul instalatiilor electrice intra montarea de intrerupatoare, prize si realizarea retelei electrice. La fel si in acest aspect trebuie neaparat necesar sa se angajeze oameni specializati, deoarece realizarea unei instalatii electrice este un lucru destul de complicat si nu poate fi facut de catre oricine.

Atunci cand toate aceste lucruri sunt puse la punct, putem spune ca o sa ne bucuram de niste case la cheie, locuibile si care o sa ne faca fericiti in fiecare zi.

0 Shares
1 comment
  1. Cand spunem casa la cheie ne gandim tot ce ar trebui sa cuprinda o locuinta, nu-i asa? De la fire electrice pana la intrerupatoare, de la mobila pana la functionalitatea casei, corect? Sunt unele case care se vand drept la cheie, dar au minusuri uriase, iar cei care nu sunt atenti cad in capcane uriase. Cunosc cazuri.

Comments are closed.

You May Also Like