Cum alegem cel mai bun laptop?

0 Shares
0
0
0

Cum alegem cel mai bun laptop?
Alegerea unui laptop poate sa fie uneori o decizie destul de greu de luat mai ales in cazul in care nu esti specialist in domeniu, daca nu stii ce anume vrei de la laptopul tau, sau daca ai un buget limitat pentru achizitionarea acestuia.

Oricine isi doreste un laptop, bineinteles ca vrea sa cumpere un produs bun si la un pret cat mai mic. Multi oameni se gandesc sa isi cumpere un laptop second hand, deoarece este mult mai ieftin dar de o  calitate inferioara. Aceasta varianta, de cele mai multe ori nu vine cu perioada de garantie,si nici nu putem sa stim exact daca laptopul a fost reparat sau ce defecte are. Aici putem doar vedea urmele de uzura.

O alta varianta de achizitionare a laptopurilor o reprezinta laptopurile noi. Ele sunt preferate de catre clientii romani.

Acestea au multe avantaje, au si o perioada de garantie indelungata dar preturile sunt destul de mari, pana la preturi piperate. Laptopurile noi se pot cumpara atat din magazinele de specialitate, cat si de pe internet, iar plata se poate face fie cash, fie cu cardul, fie in rate.

O alta varianta buna de alegere pentru un laptop, si eu cred ca e cea mai inspirata alegere la ora actuala, ar fi sa iti cumperi un laptop refurbished.

Achizitionarea unui laptop refurbished poate  sa fie o alegere foarte inteleapta si foarte atragatoare din punct de vedere financiar.

Chiar daca  un laptop refurbished este un produs mult mai putin costisitor decat unul nou, in general oamenii nu privesc cu prea mare incredere ideea de cumpara un astfel de laptop, existand cu privire la performante, configuratia si fiabilitatea  unui produs refurbished, chiar daca in jurul nostru avem o multime de persoane care au ales de ceva timp aceasta solutie si sunt foarte multumiti.

Este intalnita destul de des  idea conform careia un laptop refurbished este un laptop vechi si iesit din uz, care se poate defecta in orice moment si sa trebuiasca inlocuit deoarece nu se mai poate repara.

Total gresit deoarece un laptop refurbished este un laptop refacut, toate componentele care nu au functionat perfect au fost inlocuite, si un laptop refurbished de obicei a fost folosit de diferite companii, ele fiind construite pentru clasa buissnises, ceea ce automat inseamna ca au o calitate superioara celor de folosite in scop personal. Aceste laptopuri au fost folosite de catre companii doar pe perioada in care erau detinute in sistemul de leasing.

Deci, privind toate aceste aspecte, cu siguranta daca vrei sa iti cumperi un laptop, cea mai buna solutie ar fi laptopurile refurbished, deoarece sunt mult mai de calitate decat cele second hand, si de calitate egala sau superioara cu cele noi, doar ca aici raportul calitate-pret este unul excelent in comparatie cu laptopurile noi, unde pretul este destul de mare.

Un alt mare avantaj il reprezinta perioada de garantie pentru un laptop refurbished, care poate  sa fie intre 24 si 36 de luni sau in unele cazuri pe viata, ceea ce ne scapa de teama ca ni se defecteaza laptopul si trebuie sa suportam cheltuieli.

0 Shares
You May Also Like