Cum alegi geanta care ti se potriveste?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi geanta care ti se potriveste?Gentile sunt niste accesorii must have pentru toate femeile si de aceea este foarte important sa stim cum sa alegem genti piele dama sau genti din orice alt material.

Asa cum spuneam, gentile sunt necesitati care trebuie cumparate in perfecta concordanta cu silueta si cu personalitatea noastra. In mod sigur va trebui sa putem anticipa si ce lucruri urmeaza sa indesam in geanta pentru a putea sa ne decidem asupra unei forme si a unei dimensiuni corecte.

In cele mai multe cazuri se intampla sa ne alegem mai multe tipuri de genti ghidandu-ne dupa diverse aspecte cum ar fi brandul si stilul iar la final descoperim ca acestea nu sunt potrivite si le lasam neutilizate.

Gentile se aleg dupa marime. Criteriul acesta va ajuta sa aegeti geanta care vi se potriveste foarte bine. Tineti minte si faptul ca indiferent de cat de plina de stil sau cat de eleganta e poseta pe care o purtati va puta sa para demodata ori chiar ciudata daca nu este potrivita cu conformatia voastra.

Prin urmare daca sunteti scunda este recomandat sa alegeti genti cu dimensiuni mici pentru ca in cazul in care alegeti genti de dimensiuni mai mari ele va vor face sa pareti mai mici. In cazul in care sunteti inalta si subtire atunci urmeaza sa cumparati genti de dimensiuni medii sau mari si foarte voluminoase.

In functie de marime ne vom ghida si cand alegem genti unde urmeaza sa depozitam multe lucruri. Gentile trebuie sa ne dea incredere si comoditate.

Materialul din care este facuta geanta si culoarea sunt importante. Puteti sa asortati geanta preferata si cu pantofii pe care ii alegeti ori cu tinuta in general.

Cel mai bine ar fi sa se aleaga genti a caror nuanta predominanta se potriveste cu multe din hainele pe care le avem o alegere foarte buna e geanta intr-o singura culoare. Putem sa ne orientam care maro, negru ori alb pentru ca toate culorile acestea se porivesc perfect pe aproape orice.

Pentru material vom avea de unde sa alegem. Putem sa optam pentru panza, rafie, piele ori materiale metalice. In mod sigur pielea e cel mai versatil material ce poate sa fie folosit pentru genti. O geanta care completeaza tinute de vara trebuie sa fie confectionata in general din piele moale si gentile facute din piele pot sa fie asociate cu tinutele business ori cu cele de seara.

Formatul gentii este si el foarte important. Puteti sa emanati eleganta cu o poseta care are o forma potrivita pentru voi. De asemenea forma pe care o are geanta ar trebui sa se opuna conformatiei.

In cazul in care aveti o statura subtire si inalta puteti sa alegeti o geanta rotunjita care sa se potriveasca si cu fizicul iar in cazul in care sunteti mica de intaltime se recomanda o geanta inalta cu o forma rectangulara care sa va faca sa pareti cat mai inalta. De asemenea daca sunteti mica de intaltime se recoomanda si gentile care nu sunt foarte lungi.

In cazul in care va trebui sa tinem cont si de context, atunci geanta se va alege cu o mai mare atentie.

0 Shares
You May Also Like