Cum arata ghiozdanul perfect al scolarului?

0 Shares
0
0
0

 

Copiii sunt tot timpul atrasi de modul in care se prezinta rechizitele scolare, asa ca ignora cu totul calitatea acestora. Se poate spune ca partea ce tine de calitate este treaba parintilor – ei trebuie sa examineze si sa compare calitatea unui produs raportandu-se in acelasi timp si la pret.

Totusi, cum arata ghiozdanul compus perfect din toate punctele de vedere? El trebuie sa aiba in componenta piese de calitate care au un pret optim daca e sa le punem pe acestea doua intr-un raport. Totodata, se recomanda ca totalitatea rechizitelor achizitionate sa ii fie utile copilului, sa nu fie alese doar de dragul aspectului pentru ca asa vor ocupa spatiu inutil in ghiozdan.

Ce criterii definesc rechizitele de calitate?

  1. Caietele

Din categoria de rechizite scolare nu pot lipsi caietele – lucruri pe care le folosesti la orice varsta de fapt. Filele groase, copertile puternice sunt doar cateva dintre caracteristicile unui caiet calitativ. Acestea trebuie avute in vedere mai ales cand parintii achizitioneaza caiete pentru copiii din clasele primare. De multe ori se intampla ca micutii sa nu aiba grija de ele, iar daca sunt slab calitative se vor rupe extrem de usor.

  1. Instrumentele de scris

Daca cel mic este in clasele primare, va avea nevoie de un stilou pentru a-si perfectiona maniera de scriere. Mai exact, un stilou il ajuta sa scrie literele in linie, rotunjite, cu o mai mare atentie.

Fie ca vorbim de pixuri sau stilouri, totalitatea instrumentelor de scris pe care copilul le foloseste nu trebuie sa curga, sa zgarie fila si nu trebuie sa functioneze intrerupt. Gasesti tot felul de instumente de scris calitative la Pintexim – locul in care poti face alegeri fara sa mai trebuiasca sa fii atent/a la calitate pentru ca ea este deja inclusa in pretul achizitiei.

  1. Penarele – cum trebuie sa se prezinte?

Penarul perfect, fie ca e vorba de cel al unui copil in clasele primare, gimnaziale sau chiar liceale, acesta trebuie sa aiba o multime de compartimente. Cu cat are mai multe spatii de comprtimentare, cu atat mai bine.

Copilul isi va putea pune in ordine toate instrumentele de scris, cele de desen si accesoriile. In acest mod, el nu va mai pierde timp cautand lucurile de care are nevoie. Gasesti penare diverse tot la Pintexim.

  1. Diversele instrumente de desen

Printre cele mai populare instrumente de desen se numara creioanele cu mina neagra – folosite atat la orele de desen, cat si la celelalte ore precum matematica, biologie si asa mai departe pentru a crea diferite figuri si scheme.

Creioanele colorate, cele cerate si chiar acuarelele sunt alte lucruri ce fac parte din ghiozdanul copilului. Alegerea lor trebuie facuta neaparat raportandu-te la calitate si nu la pret. Cu cat lasa o urma mai pigmentata, cu atat mai calitative sunt – acesta este modul prin care le poti testa calitatea. Pe www.pintexim.ro gasesti astfel de accesorii pentru copii de la diferite branduri, sub un raport calitate -pret optim.

Multe ar mai fi rechizitele scolare de care un copil are nevoie, insa te las pe tine sa le descoperi pe pintexim.ro.

0 Shares
You May Also Like