Probleme comune si solutii de rezolvare pentru Samsung Galaxy S9

0 Shares
0
0
0

Probleme comune si solutii de rezolvare pentru Samsung Galaxy S9Foarte multe persoane care au nevoie de un nou smartphone, se orienteaza spre cei mai renumiti producatori de pe piata, cum ar fi Samsung de exemplu. De la acest producator, utilizatorii isi aleg de regula telefoane din gama de varf, pentru a nu fi nevoiti ca la scurt timp sa treaca pragul unui service telefoane cu dispozitivul in vederea unei reparatii.

Chiar si in aceste conditii, unii utilizatori se pot confrunta cu diferite probleme de functionare, in ciuda specificatiilor impresionante ale unui asemenea telefon. Iata cateva probleme comune si solutii de rezolvare pentru Samsung Galaxy S9.

Probleme de sensibilitate cu ecran tactil Galaxy S9

Una dintre primele „probleme” reale pe care le vedem mentionate des pentru Galaxy S9 este legata de touchscreen. Unii utilizatori raporteaza ecranul Galaxy S9 nu inregistreaza atingeri in anumite zone sau au probleme de sensibilitate.

Mai intai, accesati Setari> Functii avansate> si derulati in jos si selectati Sensibilitate tactila. Acest lucru va creste sensibilitatea ecranului si va poate rezolva problema. Mai ales daca utilizati un protector de ecran, deoarece uneori scad sensibilitatea si precizia. In plus, puteti deschide apelatorul telefonului si tastati * # 0 * # apoi selectati „atinge” din lista de optiuni. Acesta este un meniu de test ascuns pe fiecare telefon Galaxy. Nu va recomandam sa va incurcati aici, dar puteti vedea rapid daca ecranul dvs. are o problema hardware fizica.

Cum sa remediati aplicatiile Galaxy S9 care nu sunt pe ecran complet

Cu un ecran Quad-HD de 5,8 sau 6,2 inchi, care este lung si slab, unele aplicatii nu folosesc intregul spatiu. Acest lucru se datoreaza pur si simplu noului raport de aspect, similar filmelor cu ecran lat de 16: 9, in timpul zilei, cu bare negre. Majoritatea aplicatiilor si jocurilor se adapteaza la intregul ecran, dar unele nu. Daca da, urmati acesti pasi pentru a remedia problema:

Trageti in jos bara de notificari si indreptati-va catre  Setari (pictograma in forma de viteza din partea dreapta sus);

Atingeti pe Afisaj;

Selectati optiunea etichetata Aplicatii pe ecran complet;

Gasiti orice aplicatie care nu este evidentiata si  treceti modul ecran complet la activ.

In acest moment, majoritatea aplicatiilor ar trebui sa functioneze bine, iar dezvoltatorii au rezolvat deja acest lucru. Daca nu, le puteti forta in modul ecran complet. Acum se va scala automat la noul raport de aspect 18.5: 9 si va umple intregul ecran cu continut. In plus, atunci cand lansati o aplicatie daca nu pare corect apasati butonul de aplicatii recente si cautati o pictograma verde „extinde”. Daca este disponibil, acest lucru va activa sau dezactiva modul ecran complet pentru aplicatia respectiva.

Daca observati ca aplicatiile sau jocurile arata funky dupa ce efectuati modificarea, pur si simplu schimbati-o inapoi.

Acestea sunt doar cateva exemple de probleme si solutii comune pentru dispozitivele Samsung Galaxy S9. Cu siguranta pentru utilizatori este frustrant sa se confrunte cu oricare dintre aceste probleme si nu numai, in conditiile in care cheltuiesc o suma mare de bani pentru a-si cumpara un astfel de smartphone, pe care isi doresc sa il poata folosi fara probleme, cat mai mult timp posibil.

0 Shares
You May Also Like