Cum fac tiganii rost de bani ?

0 Shares
0
0
0

Cred ca ati observat ca tiganii  sunt plini de aur. La ei nu se pune problema de lovele ca doar le-a dat Iliescu destul aur. Ei merg bine si frumos la o casa de amanet, lasa un gatar de aur si pleaca acasa cu buzunarele pline de bani. Mai fura o gaina, o masina si rezolva treaba imediat. Nu stiu cum fac, dar ei o duc bine chiar daca nu stiu sa scrie si sa citeasca. Daca o sa castig la loto am sa cumpar aur sa-i fac in ciuda lui Iliescu. Stau si ma intreb oare ce o sa le mai dea cei de la USL tiganilor sa-i voteze ? Cred ca s-au gandit la cate un crin galben sa-si faca adversarii politici gelosi pentru ca doar USL-istii  sunt iubiti si de tigani.

0 Shares
6 comments
  1. Da o intrebare la care raspunsul este suspendat undeva prin pom. Daca ii intrebi o sa auzi:”Avem arta afacerilor in sange.”
    O varianta ar fi sa iti iei buletin de rroman sau macar sa le ceri un tutorial despre viata 🙂

  2. Vreau sa spun ca eu cunosc un tigan care lucreaza la noi, e tip cat foarte cinstit. Prin acest tip am reusit sa cunosc si familia lui precum si alti tigani. Deci, vreau sa spun ca nici ei nu sunt mai altfeli decat orice alta natiune, sunt si printre ei si infractori dar si oameni cu suflet bun, sunt si printre ei si saraci si bogati. Omul este om, indiferent de religie, rasa si nationalitate. Important este ca OMUL SA FIE OM INTOTDEAUNA.

      1. Ai scris articolul pentru link…nu in spirit de gluma.

  3. Sunt de acord cu vorbele lui Serban. Si eu cunosc romi care sunt cinstiti. Serban a scris bine, omul trebuie sa fie om intotdeauna.

Comments are closed.

You May Also Like