Tu pe cine votezi ?

0 Shares
0
0
0

Va intreb din curiozitate. Nu vreau sa fac politica pe acest blog. Nu o sa va spun pe cine votez. Am ales sa fac asta deoarece nu vreau sa ma supar cu cititorii. Din discutiile despre politica, multi tovarasi s-au luat la cearta sau bataie, devenind dusmani. Sa trec mai departe, consider ca bloggerii ce au ales sa ajute politicienii in campania electorala, majoritatea n-au coloana vertebrala.

0 Shares
4 comments
  1. Ovi Ovi…..nu e corect, alegi o cale folosita de politicieni adica nu ai CURAJUL de a spune adevarul. Daca adevar ceri de la lume, inti trebuie sa dai TU exemplu si sa ai curajul de a-ti exprima alegerile politice (cu argumentatia de rigoare)….toata lumea face politica, pina si cei care nu realizeaza acest lucru….macar ca remarca “vai ce s-au scumpit alimentele”…ESTE POLITICA…totul este politica pina si aerul pe care-l respiri…asa ca hai sa nu mai facem fite de genul asta si sa spunem lucrurilor pe nume: altfel cum veti schimba ceva?…..eu votez candidatul ARD!…si nu mi-a fost greu sa declar acest lucru, cu toate ca sint monarhista…dar asta e romanii nu vor solutie ci vor sa aleaga dintr-un rau mai mic si unul mai mare dezastruos (adica USL-ul)…..

    1. Dupa alegeri, politicienii nu mai stau de vorba cu oamenii simpli ce i-au votat. Eu las pe altii sa faca politica. Nu suport politicienii deoarece majoritatea sunt niste hoti.

  2. Eu am sustinut si inca sustin candidatul de la Colegiul 4 adica pe Dl. Deputat Constantin Severus Militaru.candidat ARD.. si aici nu e vorba de partidul politic ci despre persoana in sine … Omul asta chiar a facut pentru Motru si numai…. Tu esti din Matasari Ovi …cred ca a fost si pe la voi ;)…

Comments are closed.

You May Also Like