Cum isi aleg femeile parfumurile?

0 Shares
0
0
0

O femeie care se respecta, de fiecare data isi va indrepta atentia spre Parfumuri originale femei atunci cand va dori sa isi inlocuiasca vechiul parfum, sau atunci cand parfumul pe care il foloseste se termina.

Ei bine, alegerea unui parfum cu siguranta pentru o femeie poate fi o misiune foarte grea, in conditiile in care in clipa de fata se gasesc pe piata o multime de parfumuri de dama, de la diferiti producatori de top si nu numai.

Exista parfumuri de dama florale de exemplu, care au note de violeta, lavanda, trandafir sau liliac, iar acestea sunt ideale petnru femeile care indragesc aceste parfumuri folorale.

Exista apoi femei care indragesc parfumurile cu esenta tare, asa ca o femeie care isi doreste sa emane naturalete si senzualitate, insa care isi doreste sa ramana cu picioarele pe pamant, cu siguranta isi va indrepta atentia spre un parfum cu esenta tare.

Alte femei indragesc foarte mult parfumurile care au un miros fresh, pentru ca se simt foarte bine in pielea lor atunci cand folosesc un astfel de parfum.

Asadar, dupa cum se poate observa, exista diferite tipuri de parfumuri de dama, iar fiecare femeie isi poate alege parfumul in functie de preferinte.

Apoi, exista femei care isi aleg parfumurile de dama chiar si in functie de anotimp, pentru ca un parfum cu esenta puternica ideal pentru sezonul rece, cu siguranta nu poate sa fie folosit pe perioada sezonului cald.

In schimb, nici un parfum fresh si care nu are un miros foarte puternic nu este indicat sa fie folosit pe durata sezonului rece, pentru ca in acest fel sunt sanse mari ca mirosul parfumului nici sa nu se simta.

Exista femei care au mai multe parfumuri acasa, asa ca isi aleg parfumul in functie de momentul zilei. Pe timpul zilei doamnele pot opta pentru un parfum care sa nu aiba o esenta foarte puternica, in timp ce pe timpul serii este necesar un parfum care sa aiba o esenta ceva mai puternica.

Femeile care folosesc acelasi parfum, pot ca ziua de exemplu sa foloseasca o cantitate mai mica de parfum decat seara, sau invers, in functie de preferinte.

Ei bine, trebuie precizat faptul ca femeile isi pot alege parfumul si in functie de brandul pe care il prefera, asa ca exista de exemplu femei care se orienteaza spre Charlie Gold Eau de Toilette, in timp ce alte femei isi indreapta atentia spre parfumuri de la Coco Chanel sau de la alti producatori de top.

Unele femei aleg sa isi cumpere un singur parfum, in timp ce alte femei isi indreapta atentia spre un set care sa fie compus din parfum si deodorant sau parfum si gel de dus, sau de ce nu, chiar spre un set compus din parfum, gel de dus si deodorant.

Alte femei aleg sa isi cumpere parfumurile in functie de bugetul pe care il au la dispozitie, asa ca unele femei isi aleg parfumuri ieftine, iar altele se orienteaza spre parfumuri originale de dama, care au preturi mai mari

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi ciorapii compresivi?

FrumuseteCum alegi ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt o soluție eficientă pentru îmbunătățirea circulației sângelui în picioare și pentru reducerea umflăturilor. Acești ciorapi…