Cum poti decora un brad de Craciun? Sfaturi creative si originale

0 Shares
0
0
0

Cum poti decora un brad de Craciun? Sfaturi creative si originaleStii ca e decembrie cand vezi ferestre frumos luminate noaptea, te uiti inauntru si in colt apare un brad de Craciun inalt si magic.

Dar cand vine vorba de cumpararea bradului … incepe durerea de cap. Si apoi, exista intrebarea cand ar trebui sa fie pusa  intr-adevar : cand sa montez bradul de Craciun?  In timp ce unora le place cat mai curand posibil, altii asteapta pana practic in Ajunul Craciunului. Deci, ce este corect din punct de vedere social si cum sa decorezi un brad de Craciun? Sfaturile noastre utile te vor ghida la fiecare pas.

Cand sa montam bradul de Craciun ?

Cand imi pun bradul de Craciun? Nu exista nici o regula rigida cu privire la momentul in care ar trebui sa punem bradul de Craciun, dar in mod traditional nu ar trebui sa o facem  pana putin mai aproape de ziua cea mare.

Multi oameni aleg sa puna bradul de Craciun cu 12 zile inainte de ziua de Craciun, 13 decembrie, dar daca esti catolic, este posibil sa nu pui bradul decat dupa pranz, in Ajunul Craciunului. De asemenea, este obisnuit in unele comunitati sa puna bradul de Craciun pe 6 decembrie in cinstea Sfantului Nicolae.

Ce tip de brad sa alegi ?

Artificial

Depinde, desigur, daca esti in cautarea unui brad real sau fals. Pinul roial poate fi mai plin de farmec, dar daca esti, de obicei, stramtorat cu banii in aceasta perioada, poti investi intr-un brad artificial pe care il poti utiliza cativa ani . Multi aleg sa il comande online si sa aiba livrarea direct la usa.  Poti gasi inclusiv brazi artificiali ieftini pe care sa ii impodobesti.

Natural

Alege propriul brad de Craciun de la un comerciant care vinde brazi de Craciun. Poti afla care dintre ei sunt cei mai apropiati de casa ta. Cele mai multe dintre aceste firme comerciante  nu  ofera o lista de preturi stabila , dar poti sa ii contactezi direct si apoi sa  mergi acolo si selectezi bradul care iti place cel mai mult. Uneori, a face lucruri de moda veche,  iti ofera exact ceea ce doresti.

Cei mai multi brazi nu apar pana in decembrie si de multe ori au putina publicitate : poti incerca sa cauti pe Google, sa verifici ziarul local sau pur si simplu sa tii ochii deschisi in timp ce te plimbi prin cartier. Daca faci cumparaturi la un supermarket si vezii brazi la vanzare acolo, vei avea adesea optiunea de a plati la  livrare sau de a  ridica gratuit bradul.

Daca ai un brad natural de Craciun, asigura-te ca il plasezi intr-un ghiveci cu apa. Potrivit specialistilor, acesta este cel mai bun mod de a te asigura ca ramane in stare optima multa vreme.

Cum poti decora un brad de Craciun artificial

Pastreaza luminile aprinse in timp ce decorezi bradul. Un produs ca acesta aduce un mare plus bradului, daca doresti un efect luminos. In functie de cat de iluminat doresti sa fie bradul, vei avea nevoie de 1-2 cutii pentru un brad de dimensiune medie(1,80cm- 2m) .

0 Shares
You May Also Like