Cum pregatesc un proiect web design?

0 Shares
0
0
0

Cum pregatesc un proiect web design?Daca vrei un telefon bun, alegi firma pe care o consideri cea mai puternica. Daca vrei o masina buna, alegi marca cea mai puternica. Daca vrei o firma de web design buna, alegi firma IT Exclusiv.

Pe piata sunt o multime de firme care se ocupa de crearea site-urilor, insa nu toate sunt ca IT Exclusiv. Aici, calitatea si respectul fata de clienti sunt ceea ce conteaza cu adevarat.

Intra pe www.itexclusiv.ro si ia legatura cu specialistii

Crearea unui site nu e atat de simpla precum ar putea parea la un moment dat. In spatele unui site stau o serie de oameni si multa munca. In cele ce urmeaza, incercam sa descriem pe scurt ce ai de facut inainte de a te apuca de treaba propriu-zis.

Stabileste obiective

Orice proiect trebuie bine pus la punct pana la ultimul detaliu. Cand vrei sa faci un anumit proiect, fie el mare sau mic, in primul rand trebuie sa-ti stabilesti obiectivele. Trebuie sa stii clar ce anume ai de facut, unde anume vrei sa ajungi, care vrei sa fie rezultatul final. Stabilindu-ti obiectivele te si organizezi mai usor, astfel incat la final sa iasa un lucru de calitate.

Stabileste echipa de lucru

In spatele oricarui proiect se afla o serie de oameni care muncesc ore bune pentru a ajunge la rezultatele dorite. Asa se intampla si cand vine vorba de web design. Ai nevoie in spatele unui site de oameni care sa se ocupe de anumite activitati.

Ai nevoie de un team leader, de un producator de continut, un designer, un programator sau de alti oameni care sa te ajute. E posibil sa ai cunostintele necesare sa le poti face chiar tu pe toate, insa, calitatea e mai buna atunci cand lucrezi cu o echipa de profesionisti in care fiecare isi cunoaste locul.

Stabileste bugetul

Orice proiect presupune si anumite costuri, chiar daca pe moment poate nu-ti dai seama de ele, mai ales cand lucrezi individual. Insa, cand stabilesti bugetul unui proiect ia in calcul toate cheltuielile legate de deschiderea site-ului, de plata resursei umane si de alte aspecte care necesita acordarea unui buget.

Stabileste durata proiectului

Cand incepi un proiect trebuie sa estimezi si timpul in care acesta se va desfasura, pentru a sti daca mai poti da sau nu curs si altor cereri care vin pe parcurs.

Analizeaza riscurile

Orice lucru pe care il facem presupune si anumite riscuri. Asa se intampla inclusiv atunci cand vine vorba de web design. Trebuie sa tii cont de riscurile care pot aparea si sa fii gata sa le faci fata.

Creaza un sistem de management de proiect si comunicare

Comunicarea in cadrul echipei de proiect trebuie facuta astfel incat proiectul sa fie finalizat cu un real succes. Pentru acest lucru, stabileste inca de la inceput modalitatea de comunicare cu echipa, cand si unde vor avea loc intalnirile si alte detalii de acest gen.

Fa totul intr-un mod organizat si responsabil si rezultatele vor fi cele anticipate.

0 Shares
2 comments
  1. In acceasi dilema ma aflu si eu, curiozitatea mea este oare… cate lucrari trebuie sa aibe un portofoliu sau e vorba doar de complexitate…?

Comments are closed.

You May Also Like