Problemele noilor telefoane iPhone

0 Shares
0
0
0

Problemele noilor telefoane iPhoneDetinerea unui smartphone impune de la sine sporirea atentiei. De cele mai multe ori, punctul nevralgic al telefoanelor inteligente il constituie display-ul.

De aceea, atunci cand intampinam probleme cu acesta, ar trebui sa recurgem la o inlocuire display iPhone. O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre specialistii de la ServiceGSM.ro.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre principalele probleme descoperite la noile telefoane iPhone: iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

La scurt timp dupa ce iPhone 6 Plus a fost lansat (19 septembrie), au inceput sa apara diverse „plangeri” cum ca dispozitivul se indoaie atunci cand este pus in buzunar. De exemplu, un utilizator a raportat o usoara indoire dupa ce iPhone-ul sau a stat in buzunar pentru aproximativ 18 ore.

Inspirat de rapoartele legate de indoirea iPhone-ului, un utilizator YouTube a creat un video in care acesta indoia un iPhone 6 Plus cu propriile maini, provocand dispozitivului pagube semnificative. Videoclipul a devenit, in scurt timp, viral, iar oamenii au inceput sa se ingrijoreze in privinta posibilitatii ca iPhone-ul sa se indoaie in buzunarele lor.

Este important sa retinem faptul ca gradul de presiune plasata pe dispozitiv de catre utilizatorul care a facut filmuletul este putin probabil sa fie reprodusa in utilizarea de zi cu zi a acestuia. Chiar daca exista numeroase imagini care au descris o usoara indoire, nu a existat niciun fel de deformare extrema in cazul purtarii dispozitivului in buzunar.

Utilizatorii afectati de aceasta problema au raportat faptul ca Apple a inlocuit dispozitivele care au fost indoite. Un alt video postat pe internet arata faptul ca iPhone 6 Plus este mai putin vulnerabil la indoire daca este pastrat intr-o carcasa rigida. Totodata, telefonul poate evita indoirea daca este scos din buzunar inainte ca  utilizatorul sa se aseze.

Un alt filmulet postat pe internet demonstreaza faptul ca iPhone 6 este mult mai greu de indoit decat fratele mai mare, iPhone 6 Plus, ceea ce il face mai putin vulnerabil atunci cand este bagat in interiorul unui buzunar.

Ca raspuns la toate problemele de indoire a telefonului iPhone 6 Plus, care au atras atentia mass-media, Apple a dat declaratii pentru mai multe site-uri spunand ca in conditii de utilizare normala, indoirea iPhone-ului este „extrem de rara”.

Compania a declarat, de asemenea, ca numai 9 clienti s-au plans de indoirea smartphone-ului iPhone 6 Plus. In plus fata de aceste declaratii, Apple a invitat mai multi reporteri sa viziteze amenajarea in care iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt supuse diferitelor teste pentru a se asigura rezistenta si durabilitatea.

Asa cum s-a descris in numeroase rapoarte, iPhone-urile sunt supuse unui numar de 5 teste diferite, incluzand ciclul de presiune exercitata de deget, teste de indoire in trei puncte, teste de torsiune si scenarii de testare reala in care angajatii Apple utilizeaza dispozitivele. Potrivit inginerului-sef de la Apple, Dan Riccio, iPhone 6 a fost „cel mai testat produs” pe care Apple l-a creat vreodata.

Pentru mai multe detalii cu privire la inlocuirea display-urilor pentru iPhone accesati www.servicegsm.ro.

0 Shares
You May Also Like