Cum sa alegeti gazda web potrivita – Ghid de Gazduire Web

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca aveti un site personal sau unul comercial, ar trebui sa alegeti furnizorul dvs. de gazduire web cu intelepciune. Motivul este ca veti dori ca site-ul dvs. sa fie vazut de un numar cat mai mare de persoane, sa se incarce rapid si sa fie securizat.

Pentru acestea este esential sa va faceti timp pentru a trece peste anumiti factori de baza, dar foarte importanti, care vor asigura succesul siteului dvs.

Puncte de luat in considerare la alegerea gazduirii web

Exista atat de multi furnizori de gazduire web si oferte de abonamente lunare. Fiecare dintre ele are propriile avantaje si dezavantaje unice. Deci, pe care sa alegeti?

Chiar si dupa ce va hotarati asupra unui anumit furnizor, trebuie sa alegeti pachetul de gazduire care vi se potriveste. Cel mai popular tip este pachetul “Unlimited Bandwidth”.

Urmatoarele puncte ar trebui sa va faca sarcina de a alege gazduirea web mai usoara.

Uptime server si suport pentru clienti:

Cel mai important lucru pentru un site care se gaseste pe internet depinde de faptul daca serverul in care sunt stocate fisierele este online, adica functioneaza fara intrerupere. Acest lucru se numeste Server Uptime. Veti descoperi ca majoritatea furnizorilor de servicii de gazduire web vor pretinde un uptime server de 99,99%. Unii chiar preting 100%.

Daca aveti timp, cautati comentarii si pareri despre furnizori pe forumuri online. Sau alege companiile mai mari de gazduire care deja si-au construit o reputatie de incredere.

Cele mai bune companii de gazduire au mai multe centre de date si resurse de backup. Unii promit, de asemenea, uptime de 100% si fac acest lucru garantand rambursarea banilor in eventualitatea in care s-ar putea produce orice downtime.

O alta caracteristica foarte importanta a unei bune gazduiri web este asistenta pentru clienti. Acestea ar trebui sa ofere clientilor asistenta prin telefon si internet 24/7.

Ei ar trebui sa aiba o baza buna de tutoriale si intrebari frecvente pe site-ul lor in caz ca aveti nevoie de ajutor. Daca faceti greseli, veti contacta suportul de gazduire mai des decat credeti, mai ales daca va implicati serios in legatura cu site-ul dvs. Web.

Preturi si caracteristici incluse

Gama de preturi si caracteristicile incluse in pachetele de gazduire web este destul de larga. Veti dori un echilibru echitabil de caracteristici si calitate care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra. Ca si in cazul oricarui alt produs, ieftin, de obicei, devine mai putin calitativ. Pe de alta parte, unele preturi pot fi exorbitante fara nici o valoare speciala.

Preturile pachetelor de gazduire depind in general de setul de caracteristici incluse. Acestea includ limitele de stocare a datelor si limitele de banda, numarul de domenii si subdomenii admise, numarul de conturi de e-mail gazduite, planurile de servere shared, virtuale sau dedicate, limbile de programare si bazele de date, instrumentele site-ului, cosul de cumparaturi etc. Unele pot parea confuze printre numeroase alegeri mai mult daca sunteti familiarizat.

Sfat privind tarifele: daca nu ati achizitionat un nume de domeniu sau doriti sa cumparati inca un nume, atunci unele pachete includ domeniu gratuit la achizitionarea unui pachet de gazduire. Aceasta poate fi o afacere buna.

0 Shares
You May Also Like