Brodank Comarnic – aliatul oricarui proprietar de hotel

0 Shares
0
0
0

Daca esti proprietarul unui hotel, stii cu siguranta ce atentie ofera clientii tai asupra tuturor detaliilor. Pentru ca acestia sa isi doreasca sa iti mai calce pragul, pune-le la dispozitie o camera ce are doar produse sub certificarea calitatii.

Lenjeria – stiai cat de mare impact vizual are pentru inceput asupra clientilor tai? Este primul lucru ce le atrage privirea – lenjeria alba, imaculata, aranjata corespunzator.

Atunci cand se vor aseza in pat trebuie ca lenjeria patului sa le ofere o senzatie placuta la atingere. Este unul dintre factorii ce declaseaza placerea si recunostinta acestora pentru o alegere bine facuta – hotelul tau. Vezi acum ce rol important au acestea asupra clientilor tai?

Pentru a putea sa le oferi oaspetilor doar produse de calitate, achizitioneaza produse textile de la Brodank Comarnic. Producator de textile pentru hoteluri, de o calitate aparte, Brodank se situeaza pe un loc fruntas in topul preferintelor de furnizori pe aceasta nisa, din Romania.

Totul se datoreaza experientei acumulate pe parcursul celor doua decenii de activitate, dar si abordarii: materia prima, la rola, este importata din 7 tari.

De ce este atat de deosebita lenjeria pentru hotel de la Brodank?

Brodank producator lenjerii pentru hotel iti pune la dispozitie lenjerii de hotel ce sunt confectionate din bumbac 100% – recunoscut pentru calitatile sale aparte. Sunt rezistente la spalare si nu numai, dar si usor de intretinut. Confortabile si extrem de moi, acestea imbogatesc experientele clientilor tai.

Poti alege din cele 30 de tipuri de tesaturi la lenjerii, in functie de preferinte si bugetul de care dispui. Lenjeriile pot fi confectionate dupa dimensiunile cerute de tine, imprimate elegant, in diferite culori sau albe, cu diferite modele geometrice sau florare. Totodata, daca esti client nou, poti solicita mostre ele materialelor pentru a testa chiar tu rezistenta la spalare, purtare etc.

Poti opta pentru lejerii in set sau separat. Cele in set sunt insotite de pilote, perne, protectii saltele – pachetul complet pentru ca oaspetii sa aiba un somn cat mai placut.

Atrage-le atentia clientilor printr-un prosop personalizat

Brodank Comarnic confectioneaza si prosoape, ideale pentru a forma tabloul unei bai de vis. Acestea sunt confectionate dupa dimensiuni standard, atat pentru fata, cat si pentru corp. Indicat este sa optezi pentru personalizarea acestora – vor aprecia mult mai mult atentia pe care tu le-o oferi.

Specialistii de la Brodank te vor ajuta sa le oferi clientilor un confort sporit. Acestia iti pun la dispozitie 3 metode de personalizare:

  • Metoda jaquard – poate include logo-ul, denumirea sau orice alt element caracteristic al unitatii hoteliere.
  • Prin broderie – aceasta metoda reprezinta rezistenta in timp. Se poate personaliza cu orice doresti – logo, denumire sau orice element decorativ.
  • Prin imprimare – solutia ideala pentru a obtine modelele dorite pe prosop, indiferent de complexitate. Prezinta rezistenta la spalari, iar aspectul ramane la fel de wow pentru timp indelungat.

Te invit sa vezi aici prosoape personalizate pentru hotel de la Brodank. Daca toate cele enuntate anterior iti sunt clare si te-ai convins de calitatea aparte a produselor de la Brodank, nu-ti ramane decat sa accesezi site-ul si sa comanzi. Ofera-le clientilor tai produse de calitate inainte ca acestia sa ti-o ceara!

0 Shares
You May Also Like