Cum sa colaborezi cat mai bine cu avocatul tau?

0 Shares
0
0
0

Cum sa colaborezi cat mai bine cu avocatul tau?Atunci cand alegi serviciile unui avocat bun in Cluj-Napoca pentru serviciile de avocatura de care ai nevoie,  poti avea mereu garantia calitatii si garantia succesului in tot ceea ce faci.

Avocatii sunt foarte importanti, in special pentru marile companii deoarece apara interesele acestora in instanta de foecare data cand este nevoie de un proces pentru a clarifica un conflict de natura juridica.

Poti avea nevoie de un avocat bun de fiecare data cand intampini probleme legale,  cand ti se suspenda permisul de conducere,  daca divortezi si ai un partaj  de facut,  sau chiar atunci cand vrei sa faci o achizitie importanta si nu stii cum sa alcatuiesti un contract foarte bun.

Un contract este bine facut atunci cand el are termeni foarte clari pentru ambele parti si cand clauzele lui sunt clare pentru toti cei implicati. Contractele facute in graba,  cele cu erori sau care au clauze dezavantajoase pentru cei in cauza pot duce la procese si chiar la pierderi de natura materiala pentru unele parti implicate in ele.

O colaborare foarte buna cu avocatul tau te poate feri de multe probleme neplacute. Comunicand constant cu el si fiind la curent cu fiecare etapa a procesului,  poti sti cu siguranta ca el iti va apare interesele in mod profesionist si nu va lucra in defaboarea ta niciodata.

Atat procesele de natura penala, cat si cele civile au etape si proceduri clare,  care nu pot fi ocolite sau amanate.  Orice greseala din partea unui avocat poate insemna neadmiterea unor dovezi si probe de catre judecator, ceea ce va fi mereu in dezvantajul clientului sau.

Un avocat cu o experienta bogata in domeniul sau de activitate este cel care stie cum sa indeplineasca la timp toate procedurile si ce metode poate folosi pentru a atrage toate avantajele de partea clientului sau.

Atunci cand contactezi un avocat pentru a-l angaja sa te reprezinte, ai grija ca totul sa fie clar stabilit inca de la inceput. El trebuie sa iti comunice onorariul pe care  il solicita si sa te asiguri ca el nu va creste pe perioada procesului,  oricat de indelungat ar fi acesta.

In plus,  onorariul pe care judecatorul i-l va impune avocatului tau la finalul procesului poate fi mai mic sau mai mare decat cel convenit de voi,  asa ca trebuie sa discuti cu avocatul tau si aceasta posibilitate.

Exista avocati care prefera sa perceapa onorarii in functie de numarul de consultatii acordate clientilor lor.  Poti opta pentru un pachet de consultatii care sa vina la un pret avantajos pentru tine sau ai posibilitatea de a alege sa negociezi cu el pretul pe ansamblu.

Nu trebuie sa lasi nimic neclar atunci cand vorbesti cu avocatul tau si sa incerci sa clarifici inca de la inceput toate intrebarile pe care le ai de adresat si problemele care te framanta.

Avocatul tau trebuie privit mai degraba ca un partener si un prieten pe termen lung, iar lui trebuie sa ii oferi toate detaliile necesare pe care acesta ti le poate solicita la un moment dat.

0 Shares
You May Also Like