Cum sa imi vand cat mai repede masina?

0 Shares
0
0
0

anunturi auto

Este o zi mare! Ati hotarat ca vreti sa va vindeti masina sau una dintre masini, insa nu vreti sa dureze o vesnicie pana cand veti gasi un cumparator. Este important, pentru a nu fi dezamagit de evolutia procesului de vanzare, si pentru a nu fi nevoit sa ajungeti sa lasati din pretul masinii, ca masina sa se vanda cat de repede.

Cum sa imi vand cat mai repede masina?

Pasii pe care trebuie sa ii urmati, sunt foarte simpli. Trebuie sa mergeti in parcare si sa va uitati foarte atent la masina pe care vreti sa o vindeti si sa incercati sa va ganditi ca nu mai sunteti dumneavoastra cel care o vinde, ci puneti-va in postura unui posibil cumparator. Uitati-va cu alti ochi la masina dumneavoastra si ganditi-va ca ati vrea sa o cumparati, si incercati sa ii gasiti, obiectiv, cat mai multe defecte evidente. Acestea sunt defectele pe care va trebui sa le remediati.

Nu incercati sa alegeti defecte foarte costisitoare, pentru ca nu vreti sa cheltuiti banii care ii veti castiga pe masina inainte de a o vinde. Doar defecte foarte evidente, care presupun cheltuieli mici.

Foarte important este ca, dupa ce ati terminat de reparat micile defecte, sa nu faceti nimic altceva inainte de a duce masina la curatatorie, moment in care sa nu va zgarciti chiar deloc. Daca persoanele care vor veni sa vada masina vor vedea ca este curata si ingrijita, vor crede ca mereu a fost asa, deci a fost ingrijita si in alte privinte.

Dupa ce cosmetizarea este gata, este momentul sa incepeti o sedinta foto. Incercati sa prindeti cele mai bune aspecte ale masinii, cele mai bune unghiuri, iar daca puteti sa faceti pozele si artistice, este si mai bine. Multe persoane apreciaza acest lucru, pentru ca nu foarte multa lume foloseste acest truc.

Dupa ce ati terminat de facut pozele, este momentul sa puneti anuntul cu imaginile masinii pe Auto-national.ro, un portal de anunturi auto cu experienta, care a ajutat multa lume sa isi vanda masinile. Este portalul pe care il folosesc si o parte din dealerii auto pentru a-si prezenta ofertele.

Nu veti avea de asteptat foarte mult pana cand veti incepe sa sune telefoanele si vor incepe sa curga ofertele. Incercati sa negociati cat mai bine si sa obtineti pretul cel mai mare. Succes la vanzari!

0 Shares
You May Also Like