Orice Croitoreasa Si Gospodina Are Nevoie De Ralf.ro

0 Shares
0
0
0

merceria ralf

Stim cu totii ce face o croitoreasa sau un croitor. Dar ca sa trecem in revista fisa postului sau, croitoreasa si croitorul croiesc si cos haine, repara haine, carpesc haine si fac tot felul de lucruri care mai de care mai frumoase. Cum fac ei aceste lucruri? Simplu. Au invatat sa faca asta si au talentul necesar si imaginatie. Insa pentru acest lucru au nevoie de cateva instrumente, sau unelte, cum vreti sa le spuneti.

De ce unelte are nevoie un croitor sau o croitoreasa?

Un croitor sau o croitoreasa are nevoie, in primul rand, de o masina de cusut cat mai profesionala, o masina care sa functioneze si care sa faca majoritatea treburilor in locul lor. Fara aceasta, ar fi nevoiti sa coase cu mana, iar asta ar lua foarte mult timp, ceea ce  nu ar mai face aceasta afacere deloc profitabila. In plus, niciun om nu poate sa faca toate cusaturile perfecte si egale, asa cum o masina de cusut le face. Iar daca nu este asa, o cusatura imperfecta este inestetica.

Apoi, nicio masina de cusut nu poate coase fara ata si fara ace. Insa acele pentru masina de cusut sunt mai speciale decat acele obisnuite, iar ata se pune intr-un mod special ca sa poata face cusatura de care este nevoie. De aceea spuneam ca aceasta meserie se invata. Nu oricine stie sa manuiasca o masina de cusut.

Pentru a putea croi si aranja hainele, orice croitor ar trebui sa aiba un manechin de croitorie ajustabil. Acesta se poate fixa dupa masurile luate de croitor clientului si astfel poate lucra mult mai usor, pentru ca stie daca hainele au iesit asa cum trebuie. Astfel probele vor fi mai putine. Insa ca sa stie ce masuri trebuie sa aiba manechinul, este nevoie de un metru de croitorie. Asa cum doctorul este recunoscut dupa stetoscopul de la gat, asa si croitorul este recunoscut dupa metrul de croitorie de la gat si, uneori, dupa boldurile prinse de haine de care uita.

Si nu in ultimul rand, nicio haina nu se poate face fara material. Este esential sa avem material care sa se poata coase, un material de calitate, care va avea o tinuta buna, care va sta perfect pe corpul nostru.

De unde isi cumpara un croitor toate acestea?

Croitorul isi achizitioneaza toate aceste ustensile si consumabile de la o mercerie. Asa se numeste magazinul specializat pentru acest domeniu pe care un croitor sau o croitoreasa il frecventeaza cel mai des. Insa acum, croitorii si croitoresele nu mai trebuie sa iasa din casa ca sa mearga pana la mercerie ca sa isi cumpere ce au nevoie, pentru ca exista merceria Ralf.ro. Adica tot ce trebuie sa faca este sa intre in merceria online si sa isi comande produsele de care are nevoie, dupa care acestea vor ajunge la ei acasa.

Insa nu trebuie sa fi croitor ca sa trebuiasca sa iti cumperi ate, ace si alte produse de mercerie. Poti sa fii si doar o gospodina care are grija si se pricepe sa repare toate rupturile din casa. Va asteptam la Ralf.ro ca sa va achizitionati obiectele de mercerie de care aveti nevoie.

0 Shares
You May Also Like