Cum sa inlocuiesti acoperisul unei case

0 Shares
0
0
0

Una dintre partile importante ale unei case este acoperisul acesteia. Si probabil ca exista fel si fel de situatii cand, din cauza ca acesta este prea vechi, s-a deteriorat foarte rau si trebuie neaparat inlocuit. Insa cei mai multi oameni se confrunta cu o problema destul de serioasa, care consta in faptul ca, nu stiu ce material sa aleaga pentru construrea acoperisurilor.

Iar acesta este principalul motiv pentru care m-am hotarat sa scriu acest articol, in care sa enumar mai multe tipuri de acoperisuri si avantajele si dezavantajele pe care le prezinta acestea.

In primul rand, puteti opta pentru realizarea unui acoperis din tigla metalica Neamt. Tigla metalica este un material destul de popular in zilele noastre, in ceea ce tine de construirea acoperisurilor. Iar asta se datoreaza in special pretului tiglei metalice, care este unul destul de scazut, in comparatie cu cel al altor tipuri de tigla.

Insa asta nu este tot, caci tigla metalica mai are si alte avantaje, care sunt destul de demne de luat in considerare. In primul rand, tigla metalica este un material destul de usor si probabil este cea mai usoara tigla aflata in ziua de astazi pe piata, iar atunci cand se realizeaza acoperisul casei din tigla metalica, costurile structurii de rezistenta vor fi unele mult mai mici.

In plus, tigla metalica este un material cu o durata foarte mare de viata, care uneori poate ajunge si pana la 60 de ani. Insa tigla metalica are si un dezavantaj, iar acesta consta in faptul ca, aceasta nu ofera la fel de multa protectie termica, precum celelalte tipuri de tigla.

Un alt material destul de frecvent intalnit in construirea de acoperisuri este tigla ceramica. Comparativ cu tigla metalica, cea ceramica ofera o termorezistenta mult de mare, adica aceasta este capabila sa va protejeze mult mai bine atunci cand temperatura de afara este una foarte scazuta.

In plus, tigla ceramica ofera unei case un aspect destul de placut, insa aici dezavantajul principal este ca montajul si pretul acesteia implica niste costuri mult mai crescute. Tot comparativ cu tigla metalica, cea ceramica poate avea o durata de viata chiar si de o suta de ani, lucru care este un avantaj destul de demn de luat in calcul.

Atunci cand v-ati hotarat si doriti sa inlocuiti acoperisurile caselor dumeavoastra, deoarece acestea s-au deteriorat, trebuie neaparat sa luati legatura cu o firma specializata in realizarea de acoperisuri. Pentru a gasi o astfel de firma puteti apela chiar si la ajutorul internetului.

Iar pentru asta nu este nevoie decat sa intrati pe internet, intr- un motor de cautare, si sa dati un search dupa niste cuvinte reprezentative. Este indicat ca in search-ul pe care il dati sa includeti si numele oraselor in care locuiti, pentru a putea gasi o firma exact langa dumneavoastra.

De exemplu, daca locuiti in Neamt, puteti da cautarea chiar dupa cuvintele “ tigla metalica Neamt” sau “tigla ceramica Neamt”. In cazul in care dati o cautare dupa cuvintele “ tigla metalica Neamt” sau “ tigla ceramica Neamt”, este imposibil sa nu gasiti o firma din aceste orase care sa aiba niste oferte bune si care sa va stea la dispozitie oricand aveti nevoie.

0 Shares
You May Also Like