Principalele calitati pe care trebuie sa le aiba o cutie de prajituri

0 Shares
0
0
0

Atunci cand te gandesti la ceva dulce, primul lucru care iti vine in minte este prajitura. Indiferent ca este cu blat insiropat, cu frisca ori cu ciocolata, aceasta are darul de a-ti face ziua mai buna, indiferent de ocazie. De multe ori insa, surpriza pe care vrei sa o faci unui prieten sau cadoul pe care doresti sa-l oferi gazdelor atunci cand mergi intr-o vizita pot fi compromise din cauza unui ambalaj neadecvat.

Astfel, de cate ori nu v-ati izbit de neplacuta situatie in care frisca de pe o prajitura ori de pe un tort sa nu se turteasca din cauza transportului neadecvat sau a manevrarii defectuoase? De asemenea, de cate ori nu ati lasat o prajitura in frigider, iar aceasta s-a impregnat de cu totul alte mrosuri de la alimentele lasate la pastrare?

Ei, biine, acest gen de situatii pot fi evitate prin utilizarea unor cutii de prajituri adecvate, capabile sa satisfaca atat nevoile de transport, cat si de depozitare.

Cutii prajituri pe gustul tuturor

Astazi, ai la dispozitie posibilitatea de a achizitiona cutii prajituri pentru aproape orice sortiment, fara teama ca produsul tau va fi compromise in vreun fel. Cu ajutorul cutiilor de prajituri speciale poti transporta fara probleme atat prajiturile insiropate, cat si cele din frisca sau ciocolata, fara teama ca forma sau gustul acestora vor fi in vreun fel deformate fata de starea initiala.

Acestea vin in cele mai variate forme si culori, astfel incat sa se potriveasca pentru ocazie. In cazul in care doriti cutii prajituri pentru simplul transport de la cofetarie pana la dimiciliu, atunci putem opta pentru niste ambalaje simple, de culoare alba, al caror unic scop este transportul in siguranta.

Din punct de vedere al manevrabilitatii, acestea pot fi rotunde sau rectangulare, prevazute su maner sau nu. De asemenea, multe dintre ambalajele din carton de acest gen sunt deosebit de ergonomice. Astfel, acestea sunt usor de depozitat, fiind plate din fabricatie, dupa care se pliaza in forma data de producator, in momentul folosirii de catre magazinul sau cofetaria destinate.

Daca dorim insa cutii prajituri pentru o ocazie mai speciala, avem la dispozitie ambalaje carton in culori dintre cele mai diverse, de la auriu, la argintiu sau cu diverse imprimeuri, astfel incat sa aducem un plus de culoare si de gust evenimentului la care participam.

Nu in ultimul rand, daca suntem proprietarii unei cofetari sau patiserii, avem posibilitatea de a opta pentru cutii prajituri personalizate, astfel incat produsele noastre sa poata fi identificate cu usurinta din multitudinea de produse de gen existente pe piata.

0 Shares
You May Also Like