Cum sa nu se imbrace un barbat?

0 Shares
0
0
0

Cum sa nu se imbrace un barbat?Cunoastem cu totii faptul ca femeile atunci cand ies din casa pentru a merge la cumparaturi, sau cand se duc la locul de munca, isi aleg o tinuta care sa le scoata in evidenta, si cu siguranta atunci cand participa la un eveniment, pierd si mai mult timp atunci cand trebuie sa isi aleaga tinuta.

Ei bine, daca la femei acest lucru este unul normal, se pare insa ca in ultimul timp si barbatii incep sa le urmeze exemplul, astfel ca sunt foarte atenti la tinuta pe care o aleg atunci cand ies din casa pentru a pleca intr-un loc sau altul.

Si totusi, atat femeile cat si barbatii fac o multime de alegeri neinspirate atunci cand ies din casa si merg in oras, sau cand se duc la cumparaturi, motiv pentru care o multime de lume se uita la ei, pentru ca vor sau nu, sunt in centrul atentiei, insa intr-un mod neplacut.

In continuare as vrea sa vorbim despre cum nu ar trebui sa se imbrace un barbat atunci cand iese pe strada, asta in cazul in care nu vrea sa atraga atentia intr-un mod neplacut.

Combinatia dintre sandale si sosete cu siguranta este o alegere foarte neinspirata, pentru ca oricat de mult ti-ai dori sa le porti in acelasi timp, nu este recomandat. Frigul nu este o scuza pentru ca tu sa alegi sa porti sosete atunci cand porti sandale, si nici faptul ca nu vrei sa ti se vada degetele de la picioare.

Deci, cu siguranta daca vrei sa porti sosete, iti vei alege alta incaltaminte, pentru ca sandalele si sosetele nu se pot combina in nici un caz. Daca vei alege totusi sa le porti in acelasi timp, atunci sa nu te mire faptul ca vei atrage toate privirile celor din jur, si o multime de zambete ironice.

Trebuie sa ai mare grija si in ceea ce priveste pantalonii. Cu siguranta pantalonii foarte scurti, care sa fie de marimea unei perechi de boxeri nu sunt nici pe departe o alegere inspirata, asa ca nu este recomandat sa porti acest tip de pantaloni cand iesi pe strada. Acesti pantaloni in schimb este recomandat sa ii porti la piscina sau la plaja.

Pantalonii mulati deasemenea sunt o idee foarte neinspirata, pentru ca oricat de bine ar arata un barbat, acesti pantaloni nu le vin bine. Cu siguranta vei iesi in evidenta intr-un mod negativ atunci cand iti vei alege o astfel de pereche de pantaloni.

Tricourile deasemenea sunt foarte importante, astfel ca poti sa arunci o privire si pe Tricouri-Misto.ro
inainte de a-ti alege un tricou.

Cu siguranta un tricou foarte larg, care sa stea pe tine ca si pe umeras nu este o alegere inspirata, pentru ca te va face sa arati penibil. Deasemenea nu trebuie nici sa iti alegi un tricou foarte stramt, care sa explodeze pe tine.

Atunci cand iti alegi tricoul, trebuie ca acesta sa fie unul cat se poate de comod, care sa te ajute sa te simti cat mai confortabil.

0 Shares
You May Also Like