Care este momentul in care trebuie sa apelati la un service gsm?

0 Shares
0
0
0

Care este momentul in care trebuie sa apelati la un service gsm?

Legat de acest mic obiect se dezvolta o intreaga industrie, foarte multe afaceri adiacente dezvoltandu-se in paralel cu marea industrie a telefoanelor mobile. Un astfel de exemplu, ar fi service-urile care asigura reparatiile acestor obiecte vitale pentru existenta noastra cotidiana.

Daca vrei ca fiecare problema cu telefonul tau mobil inteligent sa fie rezolvata cat mai repede, asigura-te ca ai trecut in agenda telefonului un contact cu numele „ service gsm Bucuresti ”.

Fie ca telefonul este inca in garantie, fie ca nu, fie ca a fost spart sau are probleme de soft, trebuie sa cauti imediat o solutie deoarece obiectul despre care vorbim este indispensabil. O simpla cautare pe internet pe cuvintele service gsm Bucuresti, daca locuiesti in aceasta zona, poate fi foarte valoroasa, punandu-va in legatura cu specialisti in masura sa va rezolve problema.

Desigur, nu mereu este nevoie sa apelam contactul „ service gsm Bucuresti ”, de care spuneam mai devreme ca este foarte bine sa existe in agenda telefonului. De multe ori, problema nu este aceea care pare la prima vedere. Daca bateria se consuma foarte repede, nu va grabiti sa dati vina pe acumulator si sa cumparati unul nou.

Este posibil sa aruncati banii pe fereastra. Problema poate sa fie de la sistemul de operare, putand fi vorba de o aplicatie care sa solicite foarte mult procesorul, de aceea apare si fenomenul de incalzire a suprafetei dorsale a telefonului.

Deci, inainte de a apela la consultanta de specialitate, incercati sa rezolvati problema in mod logic, in limitele cunostintelor pe care le aveti dar si a documentarii pe care o puteti realiza pe subiectul de interes. Problema cu bateria a fost doar un exemplu pentru a ilustra modul in care este bine sa procedati in cazul unor probleme cu telefonul dumneavoastra mobil, dar daca am ilustrat acest exemplu, sa continuam putin in acest sens si sa vedem un mod in care se poate monitoriza activitatea bateriei.

Exista posibilitatea de a vedea, procentual, pentru fiecare aplicatie in parte, aportul adus la consumul global de energie, cu alte cuvinte, cat de multa baterie consuma fiecare aplicatie in parte. Astfel veti  vedea care aplicatii sunt utile si care nu, va va fi mai usor sa le sortati, veti sti mai bine la care sa renuntati si la care nu.

Un sfat, pentru a prelungi durata de viata a bateriei, este sa tineti localizarea mereu dezactivata. Aceasta aplicatie apeleaza in mod constant la conexiunea mobila de date si la modului GPS al telefonului. Pentru dezactivarea localizarii, care consuma atat de multa baterie, trebuie mers in meniul telefonului si alese optiunile potrivite.

Aplicatiile care solicita localizarea sunt cele media, cum ar fi facebook, messenger sau watsapp. Dezactivarea totala a serviciului de localizare va duce la sporirea vietii bateriei, autonomia nemaifiind o problema atat de deranjanta, telefonul nemaidescarcandu-se atat de repede.

0 Shares
You May Also Like