Cum sa vad online comedii?

0 Shares
0
0
0

 Cum sa vad online comedii?Cand esti in vacanta sau in concediu ai cu adevarat timp sa vizionezi filme online.

Nu trebuie sa mai adormi devreme pentru ca a doua zi ai ore sau mergi la serviciu, ci poti sta pana tarziu si te poti uita la tot felul de filme care sunt pe gustul tau.

Multe persoane prefera sa vada filme online, deoarece considera ca aceasta este cea mai simpla si practica metoda de a viziona filme.

Asa si este. Intra pe http://www.topfilmehd.biz/ si uita-te la ce filme doresti. Vei gasi diverse cateogorii, cum ar fi: actiuni, comedii, drame, horror, animatii, de dragoste, SF-uri sau musical-uri. Alege categoria dorita si bucura-te de claritatea filmelor HD.

Anul 2014 bineinteles ca a venit la pachet cu o serie de filme noi pentru iubitorii de film. In ceea ce priveste comediile, regizorii s-au intrecut intre ei pentru a scoate cele mai bune comedii de pe piata filmului. In cele ce urmeaza vom vorbi despre o serie de comedii aparute in 2014.

Iti plac comediile italiene? Trebuie sa recunosc faptul ca si mie imi plac. Daca nu ai vazut inca „Sotto una buona stella” trebuie sa-l vezi neaparat. Filmul il are in rolul principal pe un om de afaceri bogat, care traieste impreuna cu prietena sa intr-o casa de vis. Acesta are 2 copii dintr-o casatorie anterioara, copii care la un moment dat, datorita unui eveniment nefericit raman fara mama. Ce face actorul principal si cum rezolva el situatia vei putea vedea vizionand aceasta comedie.

Un alt film „proaspat” este „The Little Rascals Save the Day”. Filmul prezinta aventura unor copii care vor sa scape de ultima zi de scoala. La insistentele lor, profesoara le da voie, insa acestia rateaza tortul pregatit ca si surpriza pentru sfarsitul de an. Odata cu plecarea lor, acestia incep si peripetiile si astfel te vei distra copios vazand prin cate trec nazdravanii: Spanky, Alfalfa, Mary Ann si Stymie.

Ai vazut „Queen”. Daca nu, trebuie sa-l vezi. Filmul prezinta povestea unei fete din Delhi care este parasita de logodnicul ei chiar inainte de nunta. Pentru a trece mai usor peste despartire, personajul principal, Rani, pleaca intr-o calatorie in lume, pentru a cunoaste persoane noi si pentru a invata noi lucruri despre viata. Chiar trebuie sa vezi ce experienta deosebita a avut Rani.

Un ultim film pe care il aducem in discutie si care este tot o comedie aparuta in 2014 este „That Awkward Moment”. Este foarte probabil sa te regasesti oarecum in acest film, daca esti barbat. In film este vorba despre 3 buni prieteni. Doi dintre ei duc o viata normala de burlac, al treilea afla ca sotia vrea sa divorteze de el.

Pentru a-si sustine prietenul din punct de vedere moral, cei doi burlaci jura ca nu se vor mai implica niciodata sentimental pentru nimeni. Lucrurile insa se schimba atunci cand reusesc toti 3 sa se indragosteasca. Filmul este plin de momente amuzante si cu siguranta te vei distra copios privindu-l.

Toate filmele amintite pot fi vizionate cu usurinta pe http://www.topfilmehd.biz/. In plus ai parte de cea mai buna calitate.

0 Shares
You May Also Like

DivertismentUrari de Revelion!

In ultimul timp am petrecut, iar de blog n-am mai avut timp. Sunt sigur ca nu mi-am pierdut…