Cum scapi de frica de esec? Impactul pariurilor asupra starii tale de bine

0 Shares
0
0
0

Nu putine au fost datile in care probabil ai vrut sa te sustragi din acest cerc vicios al pariorilor din cauza esecurilor venite constant. Biletele necastigatoare pot avea un mare impact asupra starii tale de spirit atunci cand asteptarile tale era peste limita normala.

Nu uita ca esecul este modul prin pare iti intaresti caractecterul – acest lucru este constructiv doar in cazul in care stii cum sa iti destionezi emotiile si asteptarile.

Un prim pas pentru a scapa de frica de esec este sa intelegi in ce constau mai exact pariurile sportive. Aici totul se bazeaza pe strategii actualizate constant pentru ca in esenta acest joc al castigului este despre noroc si intuitie.

Cei inzestrati cu un strop de noroc au aratat ca pot castiga constant fara prea mult efort. Atat timp cat norocul iti este aliat, intuitia o poti antrena extrem de simplu daca pariezi zilnic.

Lucrurile care vin la pachet cu nereusita

Exista o multitudine de lucruri pe care le faci fara sa iti dai seama de cele mai multe ori si care atrag esecul. Printre cele din varful clasamentului se numara plasarea biletului fara o informare exacta. De multe ori exista dorinta de a paria care actioneaza ca o presiune asupra pariorului, nelasandu-l sa gandeasca limpede si sa parieze rational.

Daca vrei sa mergi mereu la sigur, ai in vedere informatiile puse la dispozitie pe Cota2.ro. Acolo gasesti cele mai recente ponturi de la tipsteri veterani, rezultatele ultimelor meciuri care au avut lor, dar si pronosticuri pentru cele ce vor urma.

Cotele – tu in ce masura le ai in vedere?

Nu putini sunt cei care nu au in vedere deloc cotele – aleg sa parieze mereu pe echipa favorita fara a fi atenti si la echipa adversa, la gradul de pregatire a acesteia. Cotele sunt mereu stabilite de tipsteri profesionisti. Cifra lor este aleasa in functie de mai multe lucruri – statusul ambelor echipe, tipul gazonului pe care se va desfasura meciul si nu numai.

Ele reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Mai exact, o cota mai mica, in cazul unei victorii, iti va aduce un castig mai mare. Poti incepe cu biletul zilei de la redactia Cota2.ro atunci cand vrei sa te clasezi cat mai aproape de un castig sigur.

Chiar daca latura competitiva iti spune sa iti sustii echipa favorita indiferent de gradul de pregatire a celeilalte, indicat este sa vezi mai intai ce zic si cotele despre acest lucru.

Daca esti microbist inrait, ai in vedere de fiecare data ponturile zilei la pariuri din fotbal. Dupa cum am mai spus, pariind zilnic iti antrenezi intuitia. Castigurile tale vor fin constante din momentul in care alegi sa pariezi doar informat, in functie de cote si de ponturile tipsterilor.

Nu uita de Cota2.ro atunci cand ai nevoie de o sursa din care sa te inspiri. Pe acesta platforma online poti paria si pe meciurile din alte sporturi. Iti spun acest lucru in cazul in care te gandesti sa iti incerci norocul si in alte arii, nu doar pe meciurile din fotbal.

0 Shares
You May Also Like