Utilizarea steroizilor – informatii bine de stiut

0 Shares
0
0
0

Prin dorinta nebuna de definire a corpului in randul oamenilor de toate varstele si indiferent de sex, competitiile de body building au castigat o imensa popularitate in toata lumea.

Dupa cum stim cu totii, competitiile sunt foarte stranse, astfel incat unii sunt capabili sa faca orice, chiar sa triseze prin folosirea de steroizi. Un astfel de fenomen i-ar fi incurajat probabil pe concurenti sa consume steroizi pentru performante superioare. Acestia pot fi comandati online de pe siteuri ca vandsteroizi.net.

Multi body builderi considera antrenamentele puternice, alimentatia dupa program si competitiile periodice ca fiind doar doze de definire, iar puterea obtinuta prin antrenamente grele si modelarea corpului in modul in care viseaza poate parea fascinanta.

Unii body builderi folosesc simultan si steroizi pentru performante mai lungi si mai bune. Cu toate acestea, se stie ca efectele pe termen lung ale steroizilor vor fi intotdeauna devastatoare.

Exista o istorie destul de lunga despre legaturile dintre corpul uman si consumul de steroizi. Majoritatea folosesc tipuri de steroizi anabolizanti, deoarece acestea sunt suplimentele pe care body builderii le utilizeaza pe scara larga pentru imbunatatirea antrenamentelor lor, iar acesti steroizi anabolizanti imbunatatesc drastic masa musculara.

Steroizii sunt considerati ca ating astfel de evolutii rapide ale muschilor doar datorita faptului ca contin testosteron care sunt hormoni prezenti in mod natural in corpul masculin si ajuta la cresterea mai puternica si mai rapida a muschilor. Astfel, atunci cand aceste testosteronuri sunt imbunatatite prin efectele consumului de steroizi, activitatile sale functionale sunt imbunatatite.

Deoarece barbatii au in mod natural mai mult testosteron, ei pot acumula cu usurinta mai multa masa musculara in comparatie cu femeile, care nu au acesti hormoni. Dar, in acest caz, atunci cand femeile combina steroizii cu dietele lor de rutina si cu regimurile de antrenament, pot construi si masa musculara in aceeasi tarie cu cea a barbatilor.

Femeile care practica body building si folosesc steroizi pot capata caracteristici fizice masculine. Din diferite motive, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al sanatatii, combinatia de steroizi si body building in competitii au fost considerate ilegale si este tratata drept infractiune.

Unul dintre motivele cele mai importante pentru care utilizarea de steroizi pentru definirea corpului este o caracteristica ilegala, este faptul ca cei care folosesc steroizi obtin avantajul necuvenit fata de cei care isi construiesc muschii in mod natural.

Prin urmare, pentru mentinerea conditiilor de concurenta echitabile, este esential sa se interzica utilizarea steroizilor sub orice forma.

Body building-ul este un sport de inalta disciplina care cere sacrificii, iar pentru cei care il iau in serios au puterea in mainile lor. Cu toate acestea, trebuie mentionat faptul ca suprasolicitarea prelungita a corpului, combinata cu consumul de steroizi, duce intr-adevar la conditii devastatoare.

De asemenea, unele dintre cele mai grave efecte secundare ale consumului excesiv si prelungit de steroizi includ halucinatiile, slabiciunea ligamentelor, hipertensiunea arteriala sau chiar cancerul.

Abuzantii de steroizi au tendinta de a incepe sa invete despre partea periculoasa a steroizilor, cum ar fi leziuni hepatice, probleme cardio si modificari ale comportamentului. Acesta este motivul pentru care acesti abuzatori se injecteaza cu steroizi, in loc sa-i introduca oral, pentru a putea reduce sansele de leziuni hepatice in urma controlului nivelului sanguin.

0 Shares
You May Also Like