Incearca freestyle cu o bicicleta BMX

0 Shares
0
0
0

Incearca freestyle cu o bicicleta BMX

Stilul freestyle pe o bicicleta BMX este un stil extrem care include multe trickuri si multe sarituri. Acest sport se compune din 5 discipline: strada, parc, vert, trasee, campie .

O competitie cu multe sarituri, multa murdarie si multa adrenalina a avut loc intr-una dintre cele mai cool locuri vazute vreodata – un camp ponce. Un peisaj selenar de roca vulcanica, care este la 4000 de metri deasupra nivelului marii, in provincia argentiniana, Catamarca.

Este un domeniu ponce ireal dar frumos care s-a format in urma cu o jumatate de milion de ani aproape de Catamarca, Argentina. Peisajul lunar include lansatori, quarterpipes, transferuri si alte formatiuni de toate formele si marimile, si nu exista doua la fel. Rampele naturale s-au format aici, acum 500,000 ani prin racirea lavei vulcanice.

Formatiunile de roci intalnite pe acest domeniu ponce dau nastere la skateparkuri naturale, cele mai perfecte skatepark-uri pe care le-ati vazut vreodata. Este un loc ideal pentru o competie freestyle pe o bicicleta BMX.

Pentru a participa la acest concurs, toata lumea a petrecut multe ore de zbor deasupra unui domeniu salbatic si terbil de neprimitor iar apoi au avut o zi la dispozitie sa se aclimatizeze cu temepraturile de aici (este extrem de calda zona aceasta)

Unii dintre cei mai buni rideri BMX din lume s-au adunat pentru a concura in acest peisaj unic si pentru a avea sansa de a merge pe astfel de teren neobisnuit.

Zece piloti au fost invitati sa ia parte la Ramparanoia: Ben Hennon (Marea Britanie), Daniel Dhers (Venezuela), Tobias Wicke (Germania), Sebastian Pastrati (Marea Britanie), Ruben Alcantara (Spania), Kevin Kalkoff (Franta), Gary Young (Statele Unite ale Americii ), Aaron Ross (SUA), Martin Postigo (Argentina), Iñaki Mazza (Argentina). Era de asteptat, nimeni nu a refuzat sansa de a experimenta echitatia pe acest teren unic.

Riderii au avut o sesiune de 4 obstacole diferite unde se jurizau reciproc cu privire la stil, dificultate si executie. Marea Britanie, Ben Hennon a fost votat cel mai bun rider, cu Daniel Dhers Venuzuela, luand premiul pentru cel mai bun truc.

“Ma simt onorat ca am fost invitat la aceasta competitie si sunt fericit ca am castigat”, a spus el intr-o declaratie.

Organizatorii acestei competitii au fost cei de la Red Bull. Experienta, probabil, a fost uimitoare – fara indoiala Red Bull Ramparanoia ajuta la cresterea nivelului oricarui rider de BMX.

Hennon a castigat, dar toata lumea a fost de acord ca Daniel Dhers a avut cea mai frumoasa faza a evenimentului: “360 tail whip pentru barspin” o perfecta executie.

Red Bull Ramparanoia intotdeauna a promis sa fie un concurs BMX freestyle ca niciunul altul.Toti participantii la aceasta competitie sunt mandri ca au avut sansa sa concureze pe astfel de teren alaturi de alti rideri de calitate.

0 Shares
You May Also Like