Cum te pregatesti de un interviu pentru job in videochat

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de videochat totul este atipic. Asadar un interviu pentru acest tip de job este putin diferit de clasicele situatii. Iata si cateva sfaturi despre cum sa eviti stresul, emotiile, sa fii tu si sa treci cu brio de acest interviu.

Este ceea ce iti doresti?

Mai intai de toate trebuie spus ca exista un tot mai mare interes pentru locuri de munca videochat Bucuresti. Nu doar tinerele care vin din provincie sunt aspirante la un astfel de job, ci si cele care locuiesc in capitala, de ce nu.

Vad ca mare avantaj faptul ca pot castiga foarte bine, in timp scurt si ca activitatea lor va fi sub semnul anonimatului, a discretiei totale – in sensul ca site-urile unde vor activa modelele nu pot fi accesate din tara.

Curioase sa afle daca acest tip de job este ceea ce isi doresc, pot planifica un interviu. In avantajul lor si al timpului alocat acestui tip de interviu ar fi bine sa existe o decizie luata rational, inainte de toate.

Asadar, cerceteaza pagina online a studioului si vezi concret conditiile de angajare, daca te potrivesti cu cerintele lor. Spre exemplu cei de la Be You Studio prezinta in cadrul paginii toate detaliile despre angajare, ba chiar ofera si posibilitatea de a programa online interviul.

Planifica in avans

Daca stii despre tine ca esti genul emotiva ai putea cel mai bine sa planifici in avans intrebarile la care vei dori raspuns. Interviul nu este numai despre angajator sa isi dea seama daca esti candidata perfecta, ci si invers. Asadar vei dori sa ceri detalii despre anumite aspecte legate de job. Nu te impacienta, scrie totul pe hartie sa nu uiti.

Exerseaza in oglinda sau in fata camerei. Trebuie sa stii ca acest tip de job se refera in mod special la modul in care te manifesti in fata camerei. Este adevarat ca la inceput vei  fi poate mai timida, retinuta, dar cu ajutorul trainingului si a exersatului te vei obisnui. Asadar, angajatorul te va testa despre cum te descurci cu oameni pe care ii vezi la prima vedere.

Controleaza emotiile

Desigur ca vei avea emotii. Este firesc pana la  urma. Incearca totusi sa eviti anumite comportamente care tradeaza starea ta de emotie. Nu inghiti in sec, nu te balbai, nu framanta mainile, priveste oamenii cand vorbesti cu ei, nu te agita pe scaun.

De asemenea, ar fi bine sa nu te joci cu lucruri, tradand ca nu stii ce sa spui, nu te juca cu parul, nu fi rigida. Stii ca un chip zambitor este mai atractiv?

Dincolo de toate aceste sfaturi conteaza sa fii tu, pentru ca cel mai important este sa fii naturala si asumata. In videochat nu conteaza sa ai o anumita silueta si sa faci anumite lucruri, sa ai experienta, ci sa te adaptezi, sa inveti, sa fii serioasa si perseverenta, sa te faci placuta.

Citeste mai multe despre ce presupune acest tip de job, despre ce asteptari sunt si cum poti tu face fata acestora, in cadrul paginii oficiale a studioului care te intereseaza.

0 Shares
1 comment
  1. Daca alegi sa lucrezi intr-un studio de videochat, cu siguranta nu ai de ce sa ai emotii deoarece vei fi pe drumul cel bun. Iar atunci cand este vorba de pura ta alegere, cu siguranta totul se va intampla exact asa cum iti doresti.

Comments are closed.

You May Also Like