Cand te hotarasi sa devii proprietarul unui spatiu comercial de vanzare trebuie sa iei in calcul si ceea ce va urma dupa ce ai achizitionat afacerea dorita. Trebuie sa te gandesti la faptul ca pe langa resursele materiale si financiare nu poti functiona fara resursele umane.
Daca vrei sa incepi o astfel de afacere si esti interesat de un spatiu comercial de vanzare, vei gasi ceea ce ai nevoie pe site-ul http://afaceri-proprietati.com/spatiu-comercial-de-vanzare/. Intra chiar acum si bucura-te de ofertele disponibile.
Asa cum aminteam la inceput trebuie sa tii cont de resursele umane, mai exact de oamenii pe care ii angajezi. Trebuie sa fii capabil sa gasesti omul potrivit pentru postul potrivit.
Atunci cand un candidat vine la interviu este clar ca omul respectiv are nevoie de acel loc de munca, asadar vine cu emotii de cele mai multe ori. Trebuie sa incerci sa creezi o atmosfera linistita si relaxanta.
Nu spune nimeni ca trebuie sa pregatesti o camera cu lumanari sau lucruri in genul. Nu, in nici un caz. Ceea ce trebuie sa faci este sa faci remarci dragute care sa-l scoata pe candidat din starea pe care o are si sa-l ajute sa se relaxeze. Poti incerca sa spui ceva legat de vremea de afara sau de ce nu despre un eveniment care tocmai a avut loc.
Inca de la inceput explica-i candidatului cum va decurge interviul, spune-i in mare lucruri legate de postul pentru care a venit si despre afacerea pe care o conduceti. Poti folosi apoi datele din CV pentru a-l face pe candidat sa vorbeasca despre scolile pe care le-a urmat, locurile de munca pe care le-a avut, despre diverse reusite, dar si despre esecuri. De asemenea este foarte important ca la sfarsitul interviului sa-i dai candidatului posibilitatea de a pune chiar el unele intrebari pentru a se lamuri in anumite privinte.
Pe tot parcursul interviului incurajeaza candidatul sa vorbeasca si incearca sa obtii de la el informatii relevante pentru postul pe care il va ocupa sau informatii legate de punctele tari si punctele slabe ale candidatului. Ne referim aici la celebrele intrebari cu defecte si calitati.
Sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le eviti atunci cand intervievezi o persoana. Tine cont de faptul ca trebuie sa incepi interviul doar daca esti pregatit, daca ai totul planificat si daca stii ce anume trebuie sa intrebi. Nu incepe interviul trecand direct la intrebari, ci asa cum am mai amintit vorbeste mai intai despre lucruri care sa-l faca pe doritorul postului sa se relaxeze.
Nu este recomandat ca la un interviu, candidatului sa-i fie adresate intrebari care sugereaza raspunsul. Pune intrebari deschise lasandu-l astfel pe el sa spuna ceea ce gandeste. Nu pune accent pe punctele tari si pe cele slabe ale candidatului si nu-l lasa pe acesta sa evite anumite aspecte importante. Mare atentie si la cat vorbesti. Nu vorbi prea mult, lasa-l mai mult pe el sa vorbeasca.
Tine cont de aceste aspecte si fa interviuri de calitate daca doresti in compania ta oameni de calitate.