De ce calitatea sommnului depinde de pilota pe care o folosesti?

0 Shares
0
0
0

Toata lumea viseaza la momentul in care ajunge acasa si se intinde in pat dupa o zi obositoare de munca. Totusi nu intotdeauna somnul este asa cum ti-l doresti si te trezesti deseori in timpul noptii si te intorci pe toate partile. Partea cea mai deranjanta este cand afara se face deja dimineata si tu nu ai apucat sa pui geana pe geana.

Ziua care urmeaza este deja ruinata si oboseala isi spune cuvantul in orice activitate incerci sa o desfasori. De ce este zbuciumat somnul de multe ori? Din cauza lipsei calitatii asternuturilor, a pilotei potrivite si a pernei confortabile.

De ce conteaza ce pilota folosesti?

Pentru un somn odihnitor ai nevoie de reteta perfecta. Aceasta consta in toate elementele care compun patul, care-l fac pregatit pentru somn. Lenjeria de pat trebuie sa fie dintr-un material acceptat de pielea ta si toate elementele sa fie din acelasi material, sa simti acelasi confort in orice parte al patului.

Pilota pe care o folosesti este foarte importanta deoarece deseori somnul este deranjat de caldura prea mare sau frig. Cu siguranta ai patit de multe ori sa te ridici noaptea din pat sa mergi sa iti mai iei o patura sau sa mergi sa deschizi geamul pentru ca era prea cald. La Coneltex gasesti o varietate de pilote care se pliaza pe nevoile tale si care iti creaza confortul necesar pentru un somn linistit.

Bumbacul este unul dintre cele mai bune materiale pentru o pilota, dar si pentru celelalte elemente care intregesc decorul patului. Pilotele disponibile la Coneltex sunt potrivite atat pentru paturile matrimoniale, cat si pentru cele de o singura persoana. Acest material este cunoscut pentru proprietatile sale hipoalergenice, absoarbe umezeala corpului, este durabil si nu numai.

Bumbacul permite pielii sa respire si confera temperatura potrivita corpului astfel incat nu te mai trezesti in timpul noptii din cauza temperaturii nepotrivite. Pilotele din acest material pot fi folosite atat vara cat si iarna deoarece nu supraincalzesc dar nici nu pierd caldura.

Acesta este un element important in vederea unui somn odihnitor si linistit. Lenjeriile de pat au si ele o importanta deosebita, deoarece un pat infatat cu lenjeriile potrivite si pilota din materialul optim, care se gasesc la Coneltex, fac ca persoana care se aseaza in pat sa nu mai vrea sa-l paraseasca nici atunci cand suna alarma.

Intr-un final va trebui sa te ridici, dar daca iei in considerare aceste elemente vei avea parte de un somn mult mai placut si insomniile vor disparea.

0 Shares
You May Also Like