De ce sa iti alegi un inel de logodna din aur?

0 Shares
0
0
0

Aurul are si a avut intotdeauna un aspect special si valoros si pare ca nu se va demoda cand vorbim despre inele de logodna si materialul din care sunt ele realizate. Daca vrei sa gasesti un inel de logodna cu care sa iti impresionezi iubita iti recomandam sa incerci pe www.royaldiamante.ro si cu siguranta vei gasi un model care sa iti placa.

Rezistenta aurului si aspectul, dar si riscul redus de a genera alergii fac ca inelele de aur sa fie alegerea perfecta nu doar in cazul inelelor oferite in dar la alte tipuri de evenimente ci si pentru inelele de logodna in special datorita asocierii inelelor cu bogatia. Click aici si vei vedea un model de inel de logodna de care partenera ta va fi cu siguranta impresionata.

Exista mai multe tipuri de aur. Bijuteriile din aur nu sunt facute din aur pur ci sunt de cele mai multe ori facute din aliaje compuse din mai multe metale. Aliajul contine argin, zinc, cupru, paladiu si nichel cu scopul de a oferi mai multe culori si nuante. Cele mai des intalnite si apreciate tipuri de aur sunt cel galben, roz, alb si verde.

Aurul galben este facut din amestecarea aurului cu argint, zinc si cupru, Este una din cele mai pure luclori si este cel mai hipoalergenic aur necesitand o intretinere redusa comaprativ cu toate celelalte aliaje ale aurului. Aurul alb este manufacturat din paladiu si aur insa poate sa aiba si zinc si nichel. Aurul alb este de fapt mai rezistent si mai durabil la zgarieturi comparativ cu arul galben si cu platina separat.

Atunci cand spunem aur roz ne referim la produsele din aur, argint si cupru. Pretul est emult mai accesibil deoarece sunt folosite materiale ieftine cum este cuprul si scopul este sa se obtina culoarea respectiva si acest lucru il face mult mai rezistent comparativ cu celelalte doua tipuri ale aurului care au fost enumerate mai sus.

Aurul verde este obtinut din argint si aur insa are si adaos de cupru, un metal care da de fapt nuanta verde a acestui aliaj.

Inelele facute din platina sunt confectionate dintr-un metal pur care reflecta in mod ideal stralucirea diamantelor si de aceea este foarte des asociat inelelor de logodna fiind considerat materialul cel mai pretios.

Prin comparatie cu aurul, platina este de cinci ori mai pura si mai rara in momentul in care este folosita pentru confectionarea bijuteriilor. Este rezistent si are o densitate foarte buna putand sa fixeze o piatra fara sa apara riscul ca aceasta sa se desprinda. De asemenea este hipoalergenic si nu isi modifica deloc culoarea in timp.

Daca esti deja obisnuit cu pietrele pretioase si cu metalele asociate in mod traditional cu inelele de logodna iti recomandam sa alegi inelul nu doar tinand cont de aspectul sau si de caracteristici ci si prin raport cu personalitatea si gusturile pe care le au viitoarele mirese.

Poti imprumuta inelul viitoarei logodnice pentru ca bijutierul sa poata identifica marimea inelului.

0 Shares
You May Also Like