De ce sa vizitezi Argentina?

0 Shares
0
0
0

De ce sa vizitezi Argentina?Daca esti in cautare de excursii Argentina iti recomandam sa citesti acest articol.

Exista destule motive pentru a calatori in Argentina. Fiind a treia tara cu cea mai mare densitate din America de Sud si cea mai mare tara vorbitoare de limba spaniola din lume, Argentina are o geografie distincta si frumoasa, o istorie si o cultura interesanta, viata de noapte infloritoare si bucataria locala unica. Nu e de mirare de ce Argentina atrage mii de vizitatori in fiecare an.

Vinul argentinian

Este un tratament special a bea un pahar de vin in acelasi oras in care a fost cultivat strugurele. Argentina este a sasea tara producatoare de vinuri in volum, astfel incat aceste oportunitati abunda. Va puteti bucura de o aroma de Torrontes din Salta, un Cabernet Sauvignon clasic in nord, sau de o manzica Mendoza Malbec din regiunea centrala a tarii. Multe vinarii din Argentina ofera tururi de vinuri si degustari.

Cascadele Iguazú

“Niagara saraca!” Acestea au fost cuvintele pe care Eleanor Roosevelt le-a spus atunci cand a vizitat Iguazu Falls pentru prima data. Termenul “Iguazú” inseamna “ape mari” in limba guarani. Caderile au fost infiintate in 1984 ca un sit al Patrimoniului Mondial Natural al UNESCO. Impreuna cu Parcul National Nahuel Huapi din Patagonia, cascada Iguazú este printre cele mai frecventate locuri turistice din Argentina si pentru un motiv bun. Vizitatorii se pot bucura de privelistile inspirate de caderi, precum si de excursii, plimbari si sporturi nautice la baza cascadei.

Caii si Gauchos

Poneii au facut parte din cultura argentiniana, deoarece gauchos (cowboys argentinieni) au calatorit in campurile expansive din intreaga tara. Indiferent daca urmaresc polo, dau galotip sau pariaza pe aceste animale maiestuoase, argentinii gasesc o mare bucurie in toate animalele. In calitate de vizitator, va puteti bucura de aceleasi activitati prin inscrierea la lectii de polo, vizitarea Hipodromului pentru a viziona curse sau pentru a face o excursie de o zi pentru o plimbare prin tara.

Ushuaia – Sporturi de iarna

Ushuaia este situat pe coasta de sud a insulei Grande de Tierra del Fuego si ofera oportunitati abundente de a se bucura de bogata sa cultura, istorie si frumusete naturala. Amatorii de sport pot juca in zonele de iarna din zonele Glacier El Martial si Cerro Castor si pot face schi, sanius si snowboarding.

Natura si iubitorii de animale salbatice pot surprinde pasarile locale, pinguinii, sigiliile si orcii care colonizeaza insulele din Canalul Beagle. Iubitorii de arta pot lua parte la Bienala de Arta Contemporana la sfarsitul lumii, care a fost gazduita in Ushuaia din 2007.

Tigre Delta Sporturi de vara

Atunci cand turistii doresc sa scape de ritmul agitat al orasului Buenos Aires, multi fac calatoria spre Tigre Delta pentru o atmosfera relaxata inconjurata de natura. Orasul Tigre este situat pe Delta raului Parana si este alcatuit din sute de insule dotate cu case de familie si case de weekend.

Unele dintre insulele mai mari, cum ar fi Insula Martin Garcia, au orase cu aeroporturi mici, muzee, locuri de camping si alte atractii turistice. Amatorii de sporturi de apa se pot bucura de pescuit, de caiac si de navigatie prin labirintul de canale Tigre.

0 Shares
You May Also Like