Drujba Micul Padurar, perfecta in gospodaria ta

0 Shares
0
0
0

Drujba Micul Padurar, perfecta in gospodaria taSe intampla destul de des sa intalnim in activitatile pe care le avem de facut in gospodarie, dificultati in rezolvarea unor probleme, in special daca nu avem la dispozitie echipamentul adecvat. Drujba este un instrument esential, mai ales drujba Micul Padurar te va ajuta sa beneficiezi de siguranta de ce ai nevoie, atat la prelucrarea lemnului, cat si in alte activitati gospodaresti zilnice sau nevoi neprevazute.

Daca nu e folosita pentru o perioada de timp mai lunga, drujba trebuie testata periodic, dar nu in gol, ci pe bucati mici de lemn. Daca o pastrezi in bune conditii te vei putea bucura de ea pentru o perioada indelungata de timp.

In articolul de azi iti recomand drujba pe benzina Micul Padurar 5700 3.7 CP.  Aceasta este proiectata folosind o tehnologie avansata canadiana, special creata pentru cei care stiu sa aprecieze calitatile profesionale ale unui motofierastrau. Motorul sau este conceput pentru a rezista ani de zile si e potrivit in special pentru a curata si a taia lemne, bazandu-se pe o tehnologie cu totul speciala care reduce nivelul de emisii cu pana la 50 la suta si consumul de carburant cu pana la 30 la suta.

drujba pe benzina Micul Padurar 5700 3.7 CP.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este utilitatea ei. Drujba Micul Padurar este perfecta pentru cei care sunt proprietari de livezi, au terenuri impadurite, dar si pentru cei care taie mai putin frecvent. Amortizoarele anti-vibratii incorporate absorb intr-un mod eficient vibratia, ceea ce nu va face decat sa usureze munca, prin evitarea acumularii de oboseala la nivelul bratelor, permitandu-ti in acelasi timp sa lucrezi mult mai mult si intr-un mod mult mai confortabil.

Exista o serie de avantaje tehnice ale acestui tip de drujba printre care o sa amintim urmatoarele:  detine aprindere tehnologica si ungere automata. Printre accesoriile pe care le include se regasesc lama, protectia pentru lama, lantul, surubelnita, imbusuri, o cheie pentru strangerea lamei, un bidon cu benzina si o palnie.

In ceea ce priveste datele tehnice, motorul este pe 2 timpi, cu o capacitate de 52 cc si aprindere CDI. Uleiul de motor folosit este SAE 310W-30 iar capacitatea rezervorului pentru ulei este de 260 de ml. Cea a rezervorului pentru benzina este de 550 de ml. Detine un carburator diafragma, sistem de ungere prin pompa automata ajustabila, lungimea sinei este de 16”/18”, pinion 0.325 ” si tipul de lant pas 0.325”. Nivelul emisiei de zgomot este de 110 db.

O gasesti la Micul Meserias intr-un pachet care contine unitatea, protectie pentru lama, lama de ghidare, lant, cheie drujba, surubelnita pentru reglarea carburatorului, spic si suruburi de fixare. Garantia este de 24 de luni!

0 Shares
You May Also Like