Excavatoare comercializate de firma Italia Star

0 Shares
0
0
0

Excavatoare comercializate de firma Italia StarComercializand echipamente destinate santierelor de constructii , precum si firmelor care actioneaza in domeniu, Italia star aduce pe piata romaneasca o gama diversa si bogata de echipamente si utilaje specifice.

Dintre acestea excavatoarele produse de concernul  italio-japonez Ihimer, de altfel foarte apreciate de catre profesionisti si nu numai, se disting prin designul compact, eficienta in exploatare ( raportul consum/putere furnizata fiind mai mult decat satisfacator) si fiabilitate: http://www.italiastar.ro/excavatoare/ .

Pentru ca un echipament din gama excavatoarelor sa fie eficient este necesar ca motorul cu care este dotat ( in acest caz motoare japoneze produse de firma Yanmar) sa aiba un consum redus de combustibil, acest lucru traducandu-se printr-o utilizare eficienta a acestuia si mai ales prin reducerea emisiei de gaze de esapament in atmosfera .

Utilajele Ihimer se caracterizeaza, inca din faza de proiectare prin girja acordata mediului inconjurator si totodata operatorilor, care nu mai sunt nevoiti sa suporte o atmosfera poluata, vibratii si zgomote peste limita admisa.

Excavatoarele produse de Ihimer sunt, in aceste conditii fparte eficiente, avand o sarcina maxima admisa de 8,1 t , la o adancime maxima de excavare de 4,5 m si cu un ecartament de 2,2 m, putand sa descarce la inaltimi de peste 7 m, in conditii de maxima precizie si siguranta in exploatare.

Capabil sa efectueze cu usurinta sarcini dificile chiar si pentru excavatoarele din clase superioare, un astfel de excavator are un design compact, modern, ergonomic, fiind vopsit in camp electrostatic, din acest motiv rezistent la coroziune.

Italia Star ofera posibilitatea clientilor sai sa iachizitioneze un astfel de excavator de vanzare in gama sortimentala Ihimer, clientul putand sa beneficieze, in functie de pachetul achizitinat , de o serie intreaga de accesorii menite sa usureze efectuarea unei game variate de sarcini.

In plus, firma Italia Star pune la dispozitia clientilor sai  servicii de punere in functiune, garantie si post-garantie, pregatirea profesionala a deserventilor respectivului tip de excavator, dar si consultanta ante si post-achizitie, venind astfel in sprijinul clientilor cu un pachet complet , integrat, adaptat nevoilor clientului, nu doar cu produsul, ceea ce reprezinta o abordare moderna, completa  si eficienta a relatiei client-furnizor.

0 Shares
You May Also Like