Geamul de protectie pentru iPhone 6 : HAT-PRINCE Tempered

0 Shares
0
0
0

Geamul de protectie pentru iPhone 6 : HAT-PRINCE TemperedPentru a va proteja iPhone 6 HAT-PRINCE puteti achizitiona un geam de protectie tempered. Acest geam de protectie va protejeaza smartphone-ul de zgarieturi, impact, murdarie, etc. Este un geam pentru iPhone 6 are 4,7 inch sau pentru iPhone 6s de 4,7 inch. Este un geam foarte subtire de 0,26 mm.

Are absorbtie electrostatica, nu permite sa ramana bule de aer la aplicarea pe ecran. Are 5 straturi de protectie si este ambalat in blister. Pretul acestui geam nu este ridicat, deci veti primi recomandarea de a achizitiona fara riscuri si de a aplica geamul pentru a va proteja iPhone-urile 6 sau 6s.

Sticla este tempered, adica sticla securizata sau temperata, adica un material stratificat dintr-un silicon absorbant pe stratul de jos, apoi are folii PET si adeziv optic. Este mult mai bun pentru ca transmisia luminii este mai buna, are protectie anti-reflexie, reduce orbirea, are acoperire oleofobica, rezistenta la zgariere de 8-9H.

Dupa aplicarea geamului de protectie se pot observa fire de praf intre display si sticla tempered, care se pot inlatura astfel: se sterge marginea sticlei aplicate cu un servetel umed. Se curata particulele si se ridica sticla de la unul din colturi cu 1 cm inspre centru fiind atenti sa nu o deteriorati.

Daca apar fire de praf pe margini, sticla nu trebuie indepartata de tot, dar daca sunt mai spre centru, sticla trebuie indepartata si firele de praf in ambele cazuri se inlatura cu un scotch. Se reiau apoi proceduril de aplicare.

Sunt mici dezavantaje pentru ca sticla temperata nu se poate aplica foarte bine pe suprafetele curbate, din cauza tolerantelor de fabricatie, aceeasi sticla aplicata pe acelasi modele a stat perfect pe unele, pe altele nu. In timp apar inflorituri pe sub sticla din cauza presiunii constante exercitate de la obiectele din buzunar, genti sau de la huse.

Cu siguranta aceste dezavantaje sunt prea mici in comparatie cu marile avantaje pe care le ofera un geam de protectie, prin functiile sale, si in special acest geam de protectie pentru iPhone 6 HAT-PRINCE tempered, care la un pret aproape modic, asigura un iPhone destul de scump sa nu se deterioreze si sa fiti nevoiti sa implicati costuri in service, sau sa ajungeti in impasul de a inlocui iPhone-ul cu unul nou, si in cazul in care nu mai sunteti in garantie, nu ar fi o placere pentru ca orice reparatie va costa.

Aceste detalii despre geamul de protectie va pot ajuta sa il achizitionati in cunostinta de cauza, si sa il aplicati cu reusita maxima, pentru a va proteja iPhone-ul in situatii neplacute care pot sa apara oricand pentru ca il utilizati in diferite locuri, in masina, in spatii publice, chiar si in casa se poate sa se intampla diverse accidente, dar un geam de protectie ar fi cel care in asemenea situatii ar oferi cea mai buna protectie, cu costurile cele mai mici, venind in sprijinul functionarii in parametrii normali ai acestui smartphone valoros.

0 Shares
You May Also Like