Grecia: o destinatie placuta si in sezonul rece

0 Shares
0
0
0

Grecia: o destinatie placuta si in sezonul rece
In sezonul rece, cand toata lumea nu mai stie incotro sa mearga, pe ce munte sa urce sau ce cabana sa inchirieze intr-o statiune montana pentru sky, mie imi place sa visez la destinatii un pic mai exotice.

Nu toata lumea este fana a sporturilor de iarna si a frigului. Eu, de exemplu as alege o destinatie precum Grecia oricand, in defavoarea statiunilor montane.

Mi-e frica sa zobr, deci sa merg pana in Grecia cu autorcarul ar fi mai mult decat perfect. Atunci cand vreau sa imi planific o vacanta am nevoie de foarte putine lucruri: cativa prieteni cu care sa merg, o valiza in care sa-mi indes strictul necesar pentru zilele in care voi fi plecata si un autocar cu care sa ma duc si sa ma intorc de acolo.

In rest, las totul in voia sortii. Desigur ca mai planific cate ceva inainte: ma uit sa vad ruta autocarului, ca fiind in regim charter, poate reusim sa vedem si alte obiective pe drum, ma interesez de o cazare si de un tur la orasului unde vom petrece cele cateva zile de vacanta. Desigur ca ma intereseaza si daca pot pleca direct din orasul in care locuiesc, sau daca trebuie sa merg in alta parte pentru asta.

In general astea sunt detalii, pentu ca le pot afla pe toate de pe site-ul companiei cu care voi calatori. Gasesc acolo oferte direct cu trasee gata stabilite, aflu su preturi, si cazare, si orice detalii am nevoie.

Ramane doar sa imi fac bagajele si sa rezervam locurile la autocar. Apoi avem nevoie doar de buna dispozitie si de un pic de rabdare pana vom ajunge la destinatie.

De obicei, Grecia este o destinatie preferata pe timpul verii, dar sunt convinsa ca si in anotimpul rece este la fel de superba, poate chiar mai frumoasa pentru ca este diferita.

De ce sa vizitam Grecia vara, cand o face toata lumea, cand putem merge iarna, sa vedem cum e Craciunul grecesc si ce traditii si obiceiuri au grecii pentru sarbatorile de iarna.

Pana la urma, depinde doar de gusturile fiecaruia atunci cand isi alege destinatia de vacanta. Important este ca astazi putem gasi online o multime de oferte pentru o gama foarte larga de destinatii, astfel incat sa gaseasca fiecare exact ceea ce cauta.

0 Shares
You May Also Like
De ce sa vizitezi Argentina?

TurismDe ce sa vizitezi Argentina?

Daca esti in cautare de excursii Argentina iti recomandam sa citesti acest articol. Exista destule motive pentru a…