Inchiriere Automacara

0 Shares
0
0
0

Dimcea Crane - automacara de inchiriat
Daca aveti nevoie de automacarale eficiente, Dimcea Crane va pune la dispozitie automacarale moderne si performante la preturi destul de mici. Firma de  mai sus va asigura utilaje moderne cu tonaje diferite, in functie de necesitatile dumneavoastra. Toate automacaralele Dimcea Crane se afla in perfecta stare de functionare, ocupandu-se de mentenanta utilajilor cei mai buni specialisti din Bucuresti. In cazul in care automacaraua inchiriata o sa se defecteze, in maxim 24 de ore problema o sa fie rezolvata, iar dumneavoastra o sa puteti sa va incepeti lucrarile. Dimcea Crane pune mare accent pe respectarea normelor de munca, iar dumneavoastra o sa va folositi de cele mai merformante si eficiente automacarale.

Automacaraua sau automacaralele inchiriate o sa ajunga la dumneavoastra in scurt timp, beneficiind de deplasari locale si nationale in regim de urgenta.

Experienta si infrastructura celor de la Dimcea Crane au ajutat firma de inchiriere automacarale sa-si multumeasca majoritatea clientilor, castigand increderea firmelor ce au inchiriat utilajele necesare pentru a desfasura anumite lucrari.

Ce puteti sa inchiriati de la Dimcea Crane ?

1. Automacara telescopica UMT ;

Cu o automacata telescopica UMT puteti sa ridicati pana la 12, 5 tone, suportand o inaltime de ridicare de pana la 16m.

2. Automacara Telescopica Hydrom;

Automacaraua Telescopica Hydrom ridica maxim 18 tone la o inaltime de 20 de metri.

3. Automacara Telescopica Liebherr;

Aceasta automacara suporta pana la 25 de tone si are o inaltime maxima de ridicare de 26m.

4. Automacara Telescopica Grove;

Suporta pana la 30 de tone, avand o inaltime de ridicare de pana la 30 de metri.

5. Automacara Telescopica Faun;

O automacara destul de puternica, suportand pana la 35 de tone, ridicand pana la 35 de metri.

Daca doriti sa beneficiati de executii ale lucrarilor in siguranta, de o viteza sporita si de un pret bun, Dimcea Crane va asteapta sa va ajute in proiectul pe care doriti sa-l derulati.

0 Shares
You May Also Like