Allview V1 Viper 3G, cel mai nou telefon

0 Shares
0
0
0

allview v1 viperAllview V1 Viper 3G este cel mai nou smartphone produs de Allview. Telefonul costa 1299 lei la liber in magazinele Cosmote sau doar 339 lei daca achizitionati telefonul impreuna cu un abonament Cosmote.

Daca ne luam dupa specificatii, Allview V1 Viper 3G e un telefon destul de performant. Ecranul e destul de prietenos, masurand 4,7 inch. Procesorul e destul de performant, un Cortex A7, Quad Core de 1,2 GHz. Telefonul ruleaza pe sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, un sistem de operare destul de stabil. Va spun asta din propria experienta, chiar daca nu mai folosesc un telefon cu Android ci cu Windows deoarece mi-am luat un Nokia Lumia 610. Allview V1 Viper 3G are o memorie interna de 4GB si 1 GB RAM. Ca sa vorbim putin si despre camera, telefonul are o camera de 8 MP ce scoate pozele destul de bine, beneficiind de tehnologia HDR. Camera frontala e de 2 MP.

Romanii de la Allview au inceput sa faca lucruri bune, insa deocamdata nu putem sa comparam produsele Allview cu produsele gigantilor internationali. Cu toate astea, cei de la Allview au sanse mari de reusita, mai ales daca o sa incerce sa scoata produse faine cu care pot sa atraga atentia publicului.

0 Shares
You May Also Like