Lampi bactericide UV-C de la Precisa te scapa de visuri, bacterii si acarieni!

0 Shares
0
0
0

Avand in vedere cum se desfasoara lucrurile in momentul de fata, cu siguranta ti-ai dori ca locuinta ta sa fie mai mult decat igienizata. Nu poti risca ca sa te imbolnavesti, mai ales ca cei mai in varsta din familia ta sa se imbolnaveasca sau chiar copiii. Investeste in calitate, investeste in lampi bactericide UV-C de la Precisa.

Precisa este furnizorul tau de incredere atunci cand vine vorba de aparatura de laborator si consumabile pentru acesta. Mai mult, acum poti achizitiona de la Precisa, mai exact de pe precisa.ro, si lampi bactericide ce pot distrge virusurile, bacteriile si acanierii. In cele ce urmeaza iti voi oferi mai multe detalii cu privire la felul in care aceste lampi actioneaza.

Ce este o lampa UV-C?

Despre lampa bactericida UV-C trebuie sa stii ca este unu dispozitiv capabil sa creeze o luma ultravioleta artificiala. Aceasta poate distruge bacteriile si virusurile (coronavirusurile, ciupercile, sporii, microbacteriile si asa mai departe).

Prin intermediul unei lampi bactericide UV poti dezinfecta atat apa, cat si aerul si suprafetele contaminate. Lampa bactericida are in interior cuart, dar si un gaz amestecat cu mercur. In momentul in care este conectata la o sursa de curent electric, lampa bactericida UV-C produce UV.

Cele regasite in stocul de la Precisa nu produc ozon si pot fi folosite cu incredere chiar si atunci cand exista oameni in incaperea in cauza. Nu ai nevoie de filtre sau alte chestii de genul pentru a fi sigur/a ca esti in siguranta in preajma unei astfel de lampi.

Alege modelul de interes pentru tine in functie de suprafata camerei in cadrul careia urmeaza sa folosesti lampa bactericida. Cele de la Precisa, in functie de modelul ales, pot dezinfecta o anumita suprafata calculata in metri cubi. Mai multe detalii in acest sens regasim in cadrul site-ului oficial precisa.ro.

Sa stii ca lampa bactericida mai poate dezinfecta si mobilierul, covoarele, lenjeriile de pat, incaltamintea si nu doar atat.

Investeste in calitate si mentine-ti astfel familia in deplina siguranta. Nu stii cum esti purtator al unui virus sau bacterie letala, deci mai bine sa previi din timp, decat sa tratezi. Pentru a afla pretul lampilor bactericide UV-C trebuie sa iei legatura cu personalul Precisa. Sa stii ca exista doua puncte de lucru ale companiei in Iasi si Slatina – gasesti oricum mai multe detalii pe precisa.ro.

Precisa te va instrui cu privire de modul de folosire al lampilor

Daca alegi sa achizitionezi lampi bactericide UV-C de la Precisa trebuie sa stii ca beneficiezi de asistenta tehnica pentru punerea in fuctiune a produsului achizitionat. Vei fi de asemenea instruit/a cu privire la modul de functionare al acestora. Orice problema aparuta va fi solutionata extrem de rapid de catre personalul Precisa – trebuie doar sa o semnalezi.

Cat despre defecte, fiecare produs este insotit de garantie, deci o poti folosi oricand. Chiar si post garantie poti beneficia de service specializat la Precisa, totul contra cost.

Te invit sa accesezi precisa.ro pentru a intra in contact cu personalul. Iti las aici locatiile exacte ale punctelor de lucru:

Sediul central – Sibiu: Selimbar, Judetul Sibiu

Iasi: Strada Mihai Voda Viteazul, Nr. 3-5-7, Judetul Iasi

Slatina: Strada Ecaterina Teodoroiu, Judetul Olt

0 Shares
You May Also Like